Tiger Woods avautui: Jopa amputaatio uhkasi – golftähdeltä synkkä linjaus tulevaisuudestaan

1:50
Tältä näytti Tiger Woodsin onnettomuuspaikalla viime helmikuussa – golftähti irrotettiin autosta leikkurin avulla.

Golfsuuruus Tiger Woods on kommentoinut tulevaisuuttaan ensi kertaa kattavasti loukkaannuttuaan vakavasti auto-onnettomuudessa viime helmikuussa

Woods, 45, loukkasi oikeaa jalkaansa vakavasti yhden auton kolarissa. Hän paljasti maanantaina julkaistussa Golf Digestin haastattelussa, ettei hän pysty tekemään enää täysipainoista paluuta huipulle. 

– Uskon, että PGA-kiertueella pelaaminen jonain päivänä on edelleen realistista, mutta täysipainoisesti en voi sitä enää tehdä. Voisin valita tiettyjä kilpailuja, kuten herra Ben Hogan teki, Woods kommentoi.  

– Voisin valita muutamia kilpailuja vuodessa, joiden ympärillä pelaisin, harjoittelisin ja valmistautuisin. Luulen, että minun tulee pelata niin jatkossa. Se on onnetonta realismia, mutta se on realismia kohdallani. Ymmärrän ja hyväksyn sen. 

Woods paljasti myös, että hänen jalkaansa uhkasi amputaatio onnettomuuden jälkeen. 

– Yhdessä vaiheessa oli pirun lähellä, etten olisi kävellyt sairaalasta pois yksijalkaisena, Woods summaa. 

15-kertainen major-voittaja on selättänyt urallaan lukuisia vaikeita loukkaantumisia ja siviilielämän karikoita. Edellisen suurvoittonsa hän saavutti Mastersissa vuonna 2019, peräti 11 vuotta sitä edellisen major-tittelinsä jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja