Huima näytös! Jesse Puljujärvi nakutti jättitehot – komea maali kruunasi illan

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi on saanut huiman alun uudelle NHL-kaudelle. Varhain sunnuntaina Suomen aikaa Puljujärvi sivusi yhden ottelun ennätyspisteitään, kun Edmonton kellisti Calgaryn maalein 5–2.

Oilersin ykkösketjussa Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin kanssa hyökännyt Puljujärvi kasasi toista kertaa NHL-urallaan kolme tehopistettä yhdessä ottelussa. Puljujärvi syötti onnekkaasti McDavidin tekemän joukkueensa toisen maalin, laukoi itse Edmontonin neljännen maalin ja tarjoili vielä syötön viidenteen maaliin, joka oli samalla McDavidille ottelun kolmas.

Suomalaisen tekemä osuma oli tuttua Puljujärveä. Hän purjehti vahvalla luistelulla Calgary-puolustuksen välistä puolittaisesti karkumatkalle, sai nappisyötön Cody Ceciltä ja laukoi terävästi kiekon verkkoon.

Voit katsoa osuman alta.

Myös Calgaryn Juuso Välimäki pääsi ottelussa pisteille saatuaan syöttöpisteen joukkueensa avausmaaliin. Mikko Koskinen oli ottelussa Edmontonin varavahtina.

Edellisen kerran Puljujärvi herkutteli kolmen tehopisteen illalla toisella NHL-kaudellaan tammikuussa 2018 Vancouveria vastaan. Tuolloinkin pisteet kirjattiin 1+2.

Viidettä kauttaan NHL:ssä pelaava Puljujärvi on aloittanut pelit vahvasti. Suomalainen on nyt kerännyt kahdessa ottelussa tehot 2+2.

Lue myös:

    Uusimmat