Patrik Laineen huima rannepyssy räjäytti kotihallin huutoon – joukkuekaveri ei säästellyt ylisanoja: "Kuin uusi pelaaja"

Jääkiekon NHL:ssä Columbus Blue Jackets kaatoi kotihallissaan sarjaan tälle kaudelle liittyneen Seattle Krakenin jatkoajalla 2–1. Columbuksen sankariksi nousi kesken viime kauden joukkueeseen liittynyt Patrik Laine.

Suomalaishyökkääjä sivalsi Columbuksen voittomaalin, kun jatkoaikaa oli pelattu 2.16. Maali syntyi Laineelle tutulla tavalla: tulisella rannelaukauksella.

Voit katsoa Laineen osuman alta.

Laine myhäili tyytyväisenä pelin jälkeen. Vaikean koronavuoden jälkeen voittomaali hurmioituneiden kotikannattajien edessä maistui.

– Se tuntui upealta. On aina hienoa tehdä voittomaali jatkoajalla. Kun näin fanien reaktion ensimmäistä kertaa täällä, kun teen maalin, se oli hieno tunne, Laine sanaili ottelun jälkeen.

Columbuksen suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo ei ollut pelivuorossa, vaan torjuntavastuun kantoi Elvis Merzlikins. Maalivahti ylisti Laineen uutta ilmettä vaikean viime kauden jälkeen. 

– Hän on huipputyyppi kopissa. Viime vuosi oli viime vuosi. Uskon, että hän ajatteli asiaa kesän aikana ja teki helvetisti töitä. Hän oli kuin uusi pelaaja tullessaan harjoitusleirille. Hän on upea pelaaja. Hänellä on huikea laukaus ja hyvät kädet. On hienoa nähdä, että hänellä on hauskaa jäällä, latvialainen sanoi.

Laine on kirjannut kauden kahdessa ottelussa nyt tehot 1+2.

Seattlen hyökkääjä Joonas Donskoi jäi ilman tehopisteitä, mutta viihtyi kaukalossa reilusti yli 17 minuuttia.

Lue myös:

    Uusimmat