Huikea video: Tätä on suomalaisuus hulluimmillaan – ämpärimania vaan paisuu

Mikä kaunis, punainen käyttöesine! Tuollainen on pakko saada!

Näin tuntuvat ajattelevan moni porilainen sekä muualta Suomesta SuomiAreena-tapahtumaan osallistuva ihminen, sillä MTV:n päivittäinen ämpärinjakotilaisuus on osoittautunut huikeaksi menestykseksi.

Punaisia, MTV-logolla varustettuja ämpäreitä jaettiin tänään Porin torilla kolmannen kerran, ja ryysis vaan pahenee.

– Pakko sanoa, että kyllä ämpäreiden suosio on yllättänyt. Mitä enemmän ihmiset ovat ämpäreistä kuulleet, sitä enemmän niitä halutaan. Maanantaina ensimmäinen ämpärikyselijä, vanhempi mies, lähestyi minua jo kello 5.40. Kyllä siellä on joka päivä jo Huomenta Suomen (kello 7-9) aikaan, kertoo ämpäreitä jakamassa ollut Subin kanavakasvo Kristoffer Ignatius

Hänen mukaansa ämpärijonoissa on jo nähtävissä taktikoinnin piirteitä.

– Vaikuttaa siltä, että naiset hoitavat täällä jonottamisen, mutta myöhemmin punaiset ämpärit kulkevat pitkälti miesten käsissä. Samoja kasvoja ei jonossa kuitenkaan näy päivästä toiseen. Ainoastaan yksi harmistunut palaute on tullut siitä, kun yksi perhe oli saanut kolme ämpäriä.

Ignatiuksen mukaan jonossa on ollut joka päivä hyvä tunnelma. Omasta paikasta pidetään hyvä huoli eikä mahdollisia ohittelijoita katsota hyvällä, mutta pääasiassa nauru raikaa torilla.

– Kaikki eivät valitettavasti omaa ämpäriä ehdi saamaan. Silloin on pientä harmitusta havaittavissa, mutta nopeasti sekin on vaihtunut nauruun.

Ja vielä ehtii - ämpäreitä jaetaan MTV-lavalla vielä huomenna ja perjantaina iltapäivällä.

Katso koko SuomiAreenan ohjelma ja kaikki puhujat osoitteesta suomiareena.fi

Keskiviikon suorat verkkolähetykset: 


Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat