Huhut Kylie Jennerin kauneusoperaatioista jylläävät – tilittää sisarelleen onnetonta tilannetta

Kylie Jenneristä leviäviä kuvia on kritisoitu rankasti.

Kardashianeiden klaanin nuorimmainen jäsen, Kylie Jenner, 26, on saanut osakseen ulkonäköpainoitteista krittiikkiä lähes koko elämänsä ajan.

Viimeisimmässä, torstaina 20.6. ilmestyneessä The Kardashians -jaksossa Jenner purskahti itkuun jutellessaan kritiikistä siskonsa Kendall Jennerin kanssa.

Jenner kertoo siskolleen hänestä tammikuussa otetun kuvan levinneen ympäri internetiä.

Tammikuussa Pariisin muotiviikoilla otetut kuvat keräsivät suurta huomiota sosiaalisessa mediassa, kun seurapiiritähtösen seuraajat huomauttivat hänen kasvonsa näyttävän kuvissa erikoisilta.

Jennerin kasvoissa näkyvistä juovista puhuttiin sosiaalisessa mediassa useita viikkoja kuvien ottamisen jälkeen

Jopa muutamat ihotautiääkärit analysoivat naisen kasvojen rakennetta ja spekuloivat Jennerin käyttävän botoxia ja käyneen kauneusleikkauksissa.

Jenner kertoo jaksossa Kendall-siskolleen päättäneensä jättää meikin vähemmälle tapahtumaan valmistautuessaan. Hän sanoo ihmisten kritisoivan hänen ulkonäköään huolimatta siitä, mitä hän kasvoilleen tekisi.

– On ihme, että minulla on vielä itsetuntoa jäljellä, ja pystyn katsomaan itseäni peilistä ja ajatella olevani kaunis, Jenner selittää siskolleen surullisena.

Jenner kertoo nähneensä kommentteja, jossa ihmiset sanovat hänen pilanneen naamansa. Keskustelun päätteeksi Jenner kuitenkin kerää itsensä, ja päättää välittää ihmisten mielipiteistä vähemmän.

Hollywoodin seuratuin tosi-tv-perhe kohtaa kritiikkiä jatkuvasti. The Kardashians -ohjelmassa seurataan kuuluisan perheen elämää.

Lähde: OK!

Lue myös:

    Uusimmat