Mainos

Huhu: Samsungilta tulossa uusi puhelinsarja

Samsungin on jo jonkin aikaa huhuttu laajentavan puhelinmallistoaan uudella mallisarjalla, ja nyt väiteyn Galaxy C -sarjan ensimmäisestä puhelimesta on saatu lisätietoja. Huhujen mukaan SM-C5000-mallinimellä kulkeva puhelin sijoittuisi ylempään keskiluokkaan ja sisältäisi muun muassa neljän gigatavun RAM-muistin ja Qualcommin tuoreen kahdeksanytimisen Snapdragon 617 -suorittimen. Käyttöjärjestelmänä toimisi Android 6.0.1 Marshmallow.

Vielä toistaiseksi SM-C5000:n ulkonäöstä ei ole tarkkoja tietoja, mutta kokonsa puolesta puhelin kuuluu keskikastiin sisältäen 5,2 tuuman näytön. Myös metallista rakennetta voidaan pitää todennäköisenä, sillä viime vuosina Samsung on siirtynyt käyttämään metallia paitsi lippulaivamalleissa, myös esimerkiksi halvemman hintaluokan A-sarjan puhelimissa. Näillä näkymin SM-C5000 onkin ominaisuuksiltaan parhaiten verrattavissa Samsungin joulukuussa julkistamaan Galaxy A7 (2016) -malliin.

Alustavien tietojen mukaan SM-C5000 on suunnattu erityisesti Kiinan markkinoille, mutta puhelin ei tästä huolimatta ole kiinalaisten yksinoikeus. Esimerkiksi Galaxy A -sarja lanseerattiin aikoinaan Aasiassa, mutta Samsung laajensa markkina-aluetta myöhemmin myös muihin maanosiin. Samanlaista taktiikkaa voidaan käyttää myös Galaxy C -sarjan lanseerauksessa, sillä toistaiseksi puhelimesta on saatu tietoja lähinnä Kiinasta ja Intiasta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.