Huawei Watch GT:n uudet Active-tyyliversiot ja Band 3 Pro -aktiivisuusranneke myyntiin Suomessa

Huawei on kertonut sen Watch GT -älykellon uusien Active Edition -tyylivaihtoehtojen sekä Huawei Band 3 Pro -aktiivisuusrannekkeen myyntiintulosta Suomessa.

Uudet Huawei Watch GT Active Edition -värit rannekkeille ovat vihreä ja oranssi. Rannekkeiden värin lisäksi eroa aiemmasta on kellotaulun ympäryksessä, johon on nyt merkitty numeroina 24 tunnin vuorokausikello.

Uusienkin Watch GT Active -versioiden suositushinta on 249 euroa.

Teknisiä uudistuksia uudet vihreä- ja oranssirannekkeiset Watch GT -versiot eivät tuo. Kello on edelleen varustettu 1,39 tuuman pyöreällä AMOLED-kosketusnäytöllä, kahdella painikkeella, optisella sykemittarilla, GPS-paikannuksella sekä Bluetooth-yhteydellä.

Watch GT:n erikoisuus on alusta alkaen ollut moniin muihin älykelloihin verrattuna pitkä akunkesto: Huawein mukaan akunkesto on 14 päivää tyypillisessä käytössä (sykemittaus päällä, 90 minuuttia harjoittelua viikossa) tai jopa 30 päivää rajoitetussa käytössä (sykemittaus pois, ilmoitukset viesteistä ja puheluista), sekä 22 tuntia harjoittelussa jatkuvalla sykemittauksella ja GPS-paikannuksella

Watch GT:ssä on käytössä Huawein oma kevyt käyttöjärjestelmä, johon ei voi asentaa lisäsovelluksia. Se yhdessä vähävirtaisen piiriratkaisun kanssa mahdollistaa pitkän akunkeston. Käyttöjärjestelmä sisältää keskeisimmät tarpeelliset toiminnot ja osaa esittää ilmoitukset paritetusta älypuhelimesta, muttei tarjoa edelleenkään minkäänlaisia vastausmahdollisuuksia.

Huawein mukaan se on kehittänyt ohjelmistoa muutamilla päivityksillä. Aiemmin suppea kellotauluvalikoima laajentuu jatkossa kellotaulukaupalla, josta voi ladata uusia kellotauluja käyttöön. Lisäksi harjoittelutilassa voi saada reaaliaikaista ohjausta sekä asettaa aikarajat harjoituksille ja sydämen sykealueille. Uutena harjoitusmuotona tuetaan triathlonia. Uinnin seuranta on myös kehittynyt, ja tallentuvia tietoja ovat uintityyli, matka ja vetotiheys.

Huawei Watch GT:n aktiivisuus- ja harjoittelutoiminnoissa hyödynnetään myös suomalaisen Firstbeatin osaamista. Kello ja Huawein terveyssovellus osaavat tarjota erilaisia käyttäjälle räätälöityjä harjoitusohjelmia. Firstbeatin ydinosaaminen on sykeanalyysissä. Kello yhdessä terveyssovelluksen kanssa huomioi käyttäjän kunnon, jonka perusteella ne suosittelevat sopivan rankkoja juoksuharjoitteluohjelmia.

”Huawei Watch GT Active Edition on sporttinen älykello, joka tuo edistyksellisiä urheilu- ja hyvinvointiominaisuuksia yhä useamman käyttäjän ulottuville. Firstbeatin sykevälivaihteluun perustuva analytiikka auttaa käyttäjiä saavuttamaan omat terveys- ja urheilutavoitteensa tieteellisen tutkimuksen tuomalla varmuudella”, sanoo Firstbeatin toimitusjohtaja Joni Kettunen.

Huawei kertoi myös sen aiemmin julkistetun Huawei Band 3 Pro -aktiivisuusrannekkeen tulleen saataville Suomessa.

Huawei Band 3 Prossa on 0,95 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, sykemittari, uniseuranta kuin myös Firstbeatin analytiikka apuna toiminnoissa, kuten käyttäjän kuntotasosta kertovassa maksimaalisen hapenottokyvyn mittaamisessa, aerobisessa harjoitusvaikutuksessa sekä palautumisajan arvioinnissa.

Huawei Band 3 Pro on saatavilla mustan, sinisen ja kultaisen värisenä ja sen suositushinta on 99 euroa.

Huawei Watch GT:n tekniset tiedot

 • Runko ruostumatonta terästä, kehys keraamia ja muovia, DLC-pinnoite (diamond-like carbon)
 • 5ATM-luokiteltu vedenkestävyys (50 metrin syvyyteen asti)
 • 1,39 tuuman pyöreä AMOLED-värikosketusnäyttö 454×454 pikselillä (326 pikseliä tuumaa kohti)
 • Kaksi painiketta: virta- ja toimintopainike
 • Optinen sykemittari
 • Kiihtyvyysanturi / gyroskooppi / magnetometri (kompassi) / barometri (ilmapuntari) / valoisuuden tunnistin
 • 16 megatavua RAM-muistia
 • 128 megatavua tallennusmuistia
 • GPS / GLONASS / Galileo -paikannus
 • Bluetooth 4.2 LE -yhteys
 • Magneettinen latausliitäntä
 • Akunkesto 14 päivää tyypillisessä käytössä (sykemittaus päällä, 90 minuuttia harjoittelua viikossa) tai jopa 30 päivää rajoitetussa käytössä (sykemittaus pois, ilmoitukset viesteistä ja puheluista), 22 tuntia harjoittelussa jatkuvalla sykemittauksella ja GPS-paikannuksella
 • Mitat 46,5 x 46,5 x 10,6 millimetriä
 • Paino 46 grammaa ilman ranneketta
 • Rannekkeen ympärysmitta 14-21 senttimetriä
 • Android 4.4 / iOS 9.0 tai uudempi -yhteensopiva

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja