HTC Desire 12s tulee myyntiin Suomessa 199 euron hintaan

HTC tuo viime joulukuussa julkistetun Desire 12s -älypuhelimen myyntiin Suomessa 199 euron hintaan. Kyseessä on edullinen älypuhelin, joka on varustettu muun muassa 18:9-kuvasuhteen näytöllä ja kahdella 13 megapikselin kameralla. Suomessa myyntiin tuleva Desire 12s on varustettu kolmen gigatavun RAM-muistilla ja 32 gigatavun tallennusmuistilla.

”HTC Desire 12s on suunniteltu kuluttajalle, joka haluaa eniten laatua edulliseen hintaan, ja Desire 12s-puhelimen myötä HTC rikkoo jälleen rajoja siinä, mitä tämän hintaluokan älypuhelimelta voidaan odottaa”, kertoo HTC Nordicin Lars Toft.

Desire 12s on varustettu 5,7 tuuman 18:9-kuvasuhteen näytöllä, jonka tarkkuus on vain HD-tasoa (1440×720 pikseliä), 13 megapikselin takakameralla f/2,2-aukolla ja 13 megapikselin etukameralla f/2,4-aukolla, vaatimattomalla Qualcomm Snapdragon 435 -järjestelmäpiirillä, microSD-muistikorttipaikalla, kahdella SIM-korttipaikalla sekä 3 075 milliampeeritunnin akulla. Sormenjälkilukija löytyy takaa ja myös etukameralle on oma LED-kuvausvalonsa.

Käyttöjärjestelmäversiona Desire 12s:ssä on Android 8.1 Oreo, varustettuna HTC:n Sense-käyttöliittymällä.

”HTC Desirea kutsuttiin sen lanseerauksen yhteydessä 9 vuotta sitten muun muassa ’Kaikkien älypuhelimeksi’. Nyt esittelemme Desire-sarjan uusimman jäsenen. Vankka standardi on säilytetty, ja puhelimen voi edelleen hankkia hinnalla, joka sopii kaikille”, Lars Toft sanoo.

Desire 12s:n ulkonäköön HTC on tuonut U12 life -mallista tutun raidoituksen, joka jakaa takapinnan kahteen osaan ja parantaa oletettavasti hieman pinnan tarjoamaa pitoa. Kameran ja LED-kuvausvalon sisältävä kohotettu alue on sijoitettu sormenjälkilukijan yläpuolelle, muttei kuitenkaan horisontaalisesti keskelle eikä toisaalta selvästi myöskään yläkulmaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja