HS: Kansainvälisille markkinoille pyrkivän Robin Packalenin manageri lopetti yhteistyön: "Ystävyys säilyy silti"

8:46
Robin Uutisaamun haastatteluuuden singlensä tiimoilta.

Manageroinnista vastaa nyt popartistin oma taustayhtiö. 

Helmikuussa vuonna 2019 popartisti Robin vaihtoi laulukielensä englanniksi ja agendanaan hänellä oli kansainvälinen läpimurto. 

Helsingin Sanomat kertoo nyt, että kaikki ole mennyt toivotulla tavalla. Comusic Managementin toimitusjohtaja, Robinin managerina toiminut Mikko Saukkonen kertoo lehdelle, että Comusic ei ole enää tekemisissä Robin Packalenin kansainvälistymisprojektin tai hänen musiikkiuransa kanssa.

– Päätimme hyvässä yhteisymmärryksessä, ettemme jatka yhteistyötä, ex-manageri kertoo haastattelussa. 

Artikkelissa kerrotaan, että Comusic Management oli valmistelemassa Packalenin musiikkiprojektia jo pari vuotta ennen englanninkielisen musiikin esikoissingleä. Projektista vastaa tästäedes Packalenin oma taustayhtiö Robin Entertainment. 

 Comusic Managementin Mikko Saukkonen kertoo, että tilanteen muutti koronaviruspandemia. Hänen mukaansa se sotki lähes kaikki kansainvälisille markkinoille pyrkivät projektit.

Hänen mukaansa uusien  tulokkaiden nouseminen esiin kansainvälisesti on tällä hetkellä lähes mahdotonta, sillä niin iso osa uusien artistien nousemisesta esille perustuu edelleen matkustamiseen, verkostoitumiseen ja pr-tapaamisiin ympäri maailmaa.

Saukkonen kertoo Helsingin Sanomissa, että Packalenin varalle oli pitkälle vietyjä suunnitelmia, musiikkibisneksen mentyä uusiksi yhteistyö artistin kanssa loppui ainakin toistaiseksi. 

– Ystävyys säilyy silti, Saukkonen korostaa haastattelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja