HPK:n tähtivahti Emil Larmi nollasi täysin Kärpät, voittaminen silti ykkösasia – "Ei ole ikinä aikaisemmin vähempää kiinnostanut nollapeli"

HPK-vahti Larmi: Kaikki joukkueet vuorollaan pyörineet meidän pesukoneessa 1:20
Pääkuvan videolla Ari Kettusen tekemä Emil Larmin haastattelu!

Hämeenlinnan Pallokerho nollasi tylysti Kärpät torstai-iltana Oulussa, kun se kukisti hallitsevan Suomen mestarin 3-0-lukemin. Voiton takuumiehenä hääri maalivahti Emil Larmi.

Larmi torjui nollapelinsä eteen 19 kertaa. 

Joukkkoon mahtui muutama tärkeä ja iso torjunta. Ottelun jälkeen Larmi totesi, että nollapeli lämmittää vain hieman.

– Ei ole ikinä aikaisemmin vähempää kiinnostanut nollapeli. Kyllä voitto edellä mennään, joukkueena voitetaan ja hävitään. Se on se ykkösasia, Larmi totesi MTV Urheilulle.

HPK pelasi laadukkaan ottelun ja sai ajoittain oman hyökkäysalueen hyökkäyspelaamisen rullaamaan. Näky oli tuttu aiemmista pudotuspelisarjoista, sillä Turun Palloseura ja Tampereen Tappara joutui vaikeuksiin HPK:n hyökkäyspelaamisen kanssa. 

– Olemme pystyneet laittamaan meidän pesukoneemme sinne pyörimään, siellä on ollut kukin joukkue vuorollaan pyörimässä sen jälkeen, Larm iloitsi. 

Hyökkäspelaamisen ohella HPK pystyi puolustamaan tiivisti ja laadukkaasti. Kun joukkue hyökkäsi tiiviin viisikon turvin, pystyi se puolustamaan ajan ja tilan pois.

– Pystyimme pitämään aika vähissä paikoissa kaveri. Liigan top2-joukkue, on hyökkäysvoimaa ja sun muuta, ja sen lisäksi pystymme itse naulaamaan muutaman maalin, niin olemme kyllä itse hyvin pelattu, Larmi mietti.

HPK johtaa finaalisarjaa otteluvoitoin 2-1. Seuraava kohtaaminen on lauantaina Hämeenlinnassa. 

Otto Paajanen: Hyvää, vaudikasta lätkää 1:09
Videolla HPK-kapteenin Otto Paajasen mietteet kolmannesta finaaliottelusta sekä koko finaalisarjasta.

 


 

Lue myös:

    Uusimmat