Mainos

HPK:n alkukausi on ollut positiivinen, päävalmentaja salaperäisenä: "Ei mennä yksityiskohtiin"

28:00

HPK kärsi 2-6-tappion HIFK:n vieraana torstai-iltana. Tappiosta huolimatta HPK:n alkukausi on ollut positiivissävytteinen.

HIFK meni avauserässä 4-0-johtoon, mikä käytännössä paketoi ottelun. HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen harmitteli ottelun jälkeen joukkueensa alkua.

– Vähän tilttasimme henkisesti maalien jälkeen ja vastustaja vei kyllä ensimmäisen erän loppua, Pennanen kertoi MTV Sportille.

HPK nousi kuitenkin Otto Paajasen kahdella osumalla toisessa erässä kahden maalin päähän, mutta kolmannessa erässä HIFK meni menojaan.

– Se (toinen erä) oli meidän hyvä vaihde pelissä. Joukkue osoitti siinä kohtaa luonnetta ja että ”vielä täältä tulemme”, Pennanen mietti.

HPK on aloittanut kauden kuitenkin positiviisesti. Se on kohdannut suurseuroja, kun se on pelannut muun muassa TPS:ää ja Tapparaa vastaan. 

Neljästä pelatusta ottelusta saldona on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. 

– Olemme menossa hyvään suuntaan, tänään (torstaina) tuli pieni kyykkäys ja HIFK voitti ansaitusti. Siellä on paljon hyviä asioita ja paljon asioita, mitä meidän pitää pystyä kehittämään. Iso juttu on se, että itse tiedämme, mitä ne asiat ovat, Pennanen pohti.

Kehitettävät asiat ovat Pennasen mukaan puolustuspelaamisessa.

– Meillä on puolustuspelissä tiettyjä osa-alueita, joita haluamme saada tiiviimmäksi ja haluamme saada kaksivaiheisuutta tiettyihin tilanteisiin. Ei mennä kuitenkin ihan yksityiskohtiin, pidetään vähän salaisuutena, Pennanen kertoi salaperäisesti.

Pennasen koko haastattelu alta:

2:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.