Mainos

Pikkuinen virtahepo sulattaa sydämiä – hatarat ensiaskeleet ovat äärettömän suloista katseltavaa

Yhdysvaltalaiseen eläintarhaan viime kuussa syntynyt virtahepo on sulattanut lukuisten ihmisten sydämet. 

Tiedätkö sen tunteen, kun sydän alkaa hakata rinnassa ja koko kehoon leviää suunnatonta iloa? Tämä on juuri se reaktio, jonka video virtahepovauvan ensimmäisistä askelista saa sinussa aikaan. Sinua on varoitettu!

Kävelyä ja päivittäisiä uimaharjoituksia

Fiona-virtahepo syntyi Yhdysvaltalaiseen Cincinnatin eläintarhaan viime kuussa kuusi viikkoa etuajassa. Aikaisesta syntymästä johtuen poikasella oli alussa vaikeuksia syömisen kanssa, mutta nyt eläintarhan työntekijät kertovat Fionaksi nimetyn poikasen voivan olosuhteisiin nähden erittäin hyvin. Fionan paino on noussut jo 17 kiloon, ja henkilökunta käy uittamassa sitä muutaman kerran päivässä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Useimmat virtahevot syntyvät vedessä, mutta itse asiassa ne eivät osaa uida. Uiminen auttaa sitä lihasten, tasapainon ja elimistön optimaalisen lämpötilan, 35,5–36,5, saavuttamisessa, eläintarhan Instagram-tilillä kerrotaan.

Ensimmäisen uimisretken lisäksi Fiona on ottanut myös ensimmäiset huterat askeleensa. Vaikka poikanen vaatii edelleen ympärivuorokautista hoitoa, toipuminen näyttää edistyvän toivotulla tavalla. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Poikanen on sulattanut eläintarhan henkilökunnan lisäksi myös lukuisten some-käyttäjien sydämet. Fiona onkin kerännyt heti syntymänsä jälkeen itselleen suuren joukon seuraajia, jotka odottavat innokkaasti poikasen kuulumisia. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: CountryLiving

***

0:40

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.