Hovimuusikko Ilkka julkaisi kuvan lasta odottavasta Anni Hautalasta – pyöristynyt raskausvatsa näkyy jo selkeästi: "Fiilis on mahtava"

Suosittu radiojuontaja Anni Hautala ilmoitti yllätysraskaudesta ja uudesta suhteesta 5:50
Kuuntele pätkä Aamulypsy-ohjelmasta yläpuolelta löytyvästä MTV Uutiset Liven lähetyksestä. Ääni: Radio Suomipop, Nelonen Media.

Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki ilmoittivat perjantaina 8. toukokuuta odottavansa yhteistä lasta. 

Radio Suomipopin Aamulypsyn juontajana tunnettu Anni Hautala  ja ohjelmassa toisinaan vieraileva, hovimuusikoksi tituleerattu Ilkka Ihamäki pudottivat uutispommin Hautalan raskaudesta perjantaina suorassa aamulähetyksessä. Pariskunta on ollut suhteestaan aina erittäin vaitonainen. 

Samana aamuna Ihamäki julkaisi kuvaparin kaksikosta omalla Instagram-tilillään. Kuvista näkyy, että Hautalan vatsa on pyöristynyt jo melkoisesti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Jos kaikki menee niin kuin me toivotaan, Anni jää syksyllä äitiyslomalle ja meille syntyy odotettu ja oikein tervetullut pieni ihminen. Eli musta tulee faija! Fiilis on mahtava, elämä on ihmeellistä! muusikko hehkuttaa päivityksessään.

Hautala erosi viime vuonna koomikkona tunnetusta Niko Kivelästä. Anni Hautala oli kihloissa koomikko Niko Kivelän kanssa keväästä 2018 saakka.

Lue myös:

    Uusimmat