Hovi kommentoi prinsessa Catherinen töihinpaluuta

Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin 2:20
Videolla prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin.

Spekulaatiot prinsessa Catherinen töihinpaluusta kiihtyivät hiljattain.

Brittihovi tiedotti maaliskuussa, että prinsessa Catherinella  on diagnosoitu syöpä. Samalla kerrottiin, että Catherine on aloittanut ennaltaehkäisevän kemoterapian.

Catherinea ei ole nähty tänä vuonna miltei lainkaan julkisuudessa, eikä asiaan ole lähiaikoina tulossa muutosta, selviää hovin tuoreimmasta tilannepäivityksestä.

Prinsessan ei odoteta palaavan töihin ennen kuin hänen lääkärinsä antavat siihen hyväksynnän, Kensingtonin palatsin tiedottaja kommentoi BBC:lle tiistaina.

Kensingtonin palatsi kommentoi prinsessan töihinpaluuta sen jälkeen, kun Catherinen kerrottiin olevan innoissaan Royal Foundation Centre for Early Childhood -järjestönsä tuoreesta raportista. Raportin mukaan varhaislapsuuteen keskittyminen ja ja siihen investoiminen voisivat tuottaa Britannialle kymmenien miljardien taloudellisen hyödyn.

Kensingtonin palatsin tiedottajan mukaan järjestö tulee jatkossakin olemaan Catherinen julkisten töiden keskiössä. Catherinen on kerrottu olevan "liikkeellepaneva voima" Centre for Early Childhood -projektissa.

Catherinen puolisoprinssi Williamkommentoi huhtikuussa vaimonsa vointia. Hän jutteli paikalle saapuneiden ihmisten kanssa vieraillessaan James’ Place Newcastle -hyväntekeväisyysjärjestössä Koillis-Englannissa. 

– Saanko kysyä, miten vaimonne ja lapsenne voivat, yksi paikalle saapunut kysyi prinssiltä.

– Me kaikki voimme hyvin, kiitos, William vastasi.

– Ilmeisesti Catherine myös, nainen jatkoi.

– Me kaikki voimme hyvin, prinssi William jatkoi. 

Lue myös:

    Uusimmat