Herttuatar Camillan ex-miehellä koronavirus – pelkää saaneensa tartunnan tilaisuudesta, jossa oli runsaasti kuninkaallisia

Herttuatar Camillan ex-miehellä Andrew Parker Bowlesilla on todettu koronavirustartunta.

Andrew Parker Bowles, 80, uskoo saaneensa koronaviruksen Cheltenham Festival -laukkakilpailutapahtumasta, jossa hän vietti aikaa useiden kuninkaallisten kanssa. Tapahtuma järjestettiin ennen maaliskuun puoliväliä – juuri ennen kuin vahvat rajoitustoimet alkoivat koronaviruspandemian takia Isossa-Britanniassa. 

Tapahtumassa Parker Bowles oli läheisesti tekemisissä muun muassa kuningatar Elisabetin tyttären, 69-vuotiaan prinsessa Annen ja tämän tyttären, 38-vuotiaan Zara Tindallin kanssa. Myös herttuatar Camilla nähtiin tapahtumassa Parker Bowlesin lähettyvillä.

Vaikka jo tuolloin ilmoilla oli orastavaa huolta koronaviruksesta, Tindall nähtiin paikan päällä halaamassa, suukottelemassa sekä kättelemässä muita tapahtumankävijöitä. Tindallin aviomies Mike Tindall puolestaan poseerasi valokuvissa fanien kanssa.

Parker Bowles kertoo tunteneensa olonsa erityisen huonoksi koronatartunnan takia. 

– Olen tuntenut olonu kammottavaksi. Olo on parempi aamuisin ja se pahenee päivän mittaan. Minulla on ollut paha yskä ja olen ollut hyvin unelias. Nukun tuplasti enemmän, kuin normaalisti.

Cheltenham Festival -laukkakisoihin osallistui Daily Mailin mukaan jopa yhteensä 250 000 ihmistä tapahtuman neljän päivän aikana. Tapahtuman jälkeen sadat osallistujat ovat kertoneet sosiaalisessa mediassa saaneensa oireita koronaviruksesta. 

Herttuatar Camillan aviomies, kuningatar Elisabetin poika prinssi Charles pääsi hiljattain eristyksestä sairastettuaan koronaviruksen. Herttuatar Camilla oli saanut koronavirustestistä negatiivisen tuloksen, mutta hän on silti viikon loppuun asti varmuuden vuoksi eristyksessä kotonaan. Camilla ja Andrew Parker Bowles olivat naimisissa vuosina 1973-1995.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja