Mainos

Hotellilla epätavallinen tarjous yksinäisille asiakkailleen: "Oletko yksin huoneessasi ja haluaisit seuraa?"

Belgialaishotelli tarjoaa yksinäisille asiakkailleen seuraa yöksi.

Ilman seuraa matkustaminen voi tuntua välillä yksinäiseltä. Yksinäisyyttä voi lieventää vaikkapa soitolla kotipuoleen, katsomalla televisiota... tai hankkimalla seuraa huoneeseen.

Myös eräs belgialaishotelli on hoksannut, miten tienata yksinäisten hotellivieraiden kustannuksella – tai ainakin, kuinka herättää huomiota. Hotelli tarjoaa nimittäin seuraa yöksi pientä maksua vastaan.

Michelle Cooke -niminen nainen twiittasi kuvan ystävänsä saamasta tarjouksesta kyseisessä Charleroi-nimisessä hotellissa. "Ystäväni asuu eräässä hotellissa Belgiassa. He ovat tarjonneet hänelle vaihtoehtoa vuokrata kala illaksi, jos hän on vaikka yksinäinen", Cooke kertaa kalakuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kalamaljan vieressä on totta tosiaan kyltti, jossa lukee: "Oletko yksin huoneessasi ja haluaisit seuraa?" Kalaseuralaisen hinnaksi on määritelty 3,50 euroa yöltä.

Hotellin johtaja, David Dillen, vahvisti Mashable-sivustolle, että hotelli on vuokrannut kaloja vierailleen vuodesta 2013. Dillen kuvaili tarjousta "tempuksi", joka herättää paljon huomiota sosiaalisessa mediassa.

Cooken twiitattua kalasta moni Twitter-käyttäjä osoitti huolensa kalan hyvinvointia kohtaan. Dillen kuitenkin vakuuttaa, että hotellissa pidetään kaloista erittäin hyvää huolta. Kalat eivät esimerkiksi ole maljassa päivästä toiseen, vaan pääsevät myös uiskentelemaan suureen akvaarioon.

Cooke paljasti myöhemmin Twitterissä, että hänen ystävänsä ei päätynyt vuokraamaan kalaa seurakseen.

Lähde: Mashable, Twitter

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.