Mainos

Hups, Honor taisi jo aprillata tällä uutuuspuhelimella

Huaweille kuuluvan Honor-brändin Yhdysvaltain sivuilla on esillä mielenkiintoinen uutuuspuhelin. ”U-DaBEST”-käyttöjärjestelmällä toimiva Honor BFF on nimensä ja ominaisuuksiensa perusteella todellinen paras ystävä nyt ja aina (BFF eli best friend forever).

Honor BFF tarkkailee käyttäjäänsä, tämän mielenliikkeitä, liikkumista ja terveydentilaa, ja osaa niiden perusteella tarjota kannustuksia pitkin päivää; ”muistetaanpa tämä hetki selfien avulla” tai ”olet todella ansainnut tuon herkkumunkin”. Lisäksi Honor BFF osaa koneoppimisen avulla kannustaa käyttäjäänsä ylittämään itsensä kuntoilusuorituksissa, ja tarjolla on yksilöitävät ääniasetukset, eli laite puhuttelee käyttäjäänsä tämän valitsemalla äänellä ja voi käyttää tuttavallisia lempinimiä, kuten ”sweetie” tai ”bro”.

Honor BFF saattaa ominaisuuksiensa puolesta olla liian hyvä ollakseen totta, ja siihen viittaa myös verkkosivuilla oleva kehotus palata sivuille 1. huhtikuuta ottamaan lisää selvää asiasta. Vaikuttaa vahvasti siis siltä, että Honor BFF on aprillipila, ja BFF:ää himoitseville on tiedossa silliä ja kuravettä lauantaina, kun aprillipäivä koittaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.