Homer Simpson esittää nöyrän anteeksipyynnön suomalaisille

Homer Simpson pahoittelee mokaansa Facebook-videolla.

Disney+ -palvelun Facebook-tilillä julkaistiin video, jossa Simpsonit-sarjasta tuttu animaatiohahmo Homer Simpson pyytää anteeksi suomalaisilta. Leikkimielisellä videolla hahmo tunnustaa, että hänelle on päässyt sattumaan moka.

Hei. Tämä on Homer Simpson. Sydämeni pohjasta pyydän anteeksi sanojani upealta, upealta, upealta Suomen kansalta. Olen tehnyt monta, monta, monta, monta, monta jaksoa ja yhdessä niistä, vain yhdessä, sekoitin teidät Norjaan, hahmo tunnustaa videolla. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Minulla on niin, niin, niin, niin paljon rakkautta ja arvostusta teitä suomalaisia kohtaan. Ja jos koskaan, ja tarkoitan sitä, olisin tiennyt, että viaton virheeni suututtaisi kokonaisen kansakunnan, olisin pitänyt suuni kiinni, hahmo jatkaa.

Hahmo jatkaa kertoen, että videolla kuultavan lausunnon ovat luonnostelleet "pelottavat lakimiehet jättimäisessä yrityksessä", jolle hän työskentelee.

Video päättyy huvittavissa tunnelmissa, kun hahmolle käy jälleen kömmähdys.

– Jumalan siunausta teille ja kaikille Etelä-Amerikan kansoille... Mitä? Mitä tarkoitat, että tämä pitää ottaa uusiksi? Mitä oikein sanoin? Homer hämmästelee.

Rakastetun Simpsonit-sarjan ensimmäinen jakso esitettiin vuonna 1989. Sarjaa on tänä päivänä tehty 35. tuotantokauden verran.

Lue myös:

    Uusimmat