Simpsonit-mysteeri selvisi – tästä syytä kassakoneeseen ilmestyy Maggie-vauvan kohdalla 847,63 dollaria

Simpsonit-sarjan yksityiskohdalle on annettu selitys.

Simpsonit-sarja on pyörinyt televisiossa jo vuodesta 1989 alkaen. Ajatellessaan kyseistä sarjaa tulee monelle oitis mieleen sen ikoninen avaustunnari.

Tunnarissa on kohtaus, jossa ruokakaupan työntekijä skannaa muiden ostosten lomassa Simpsonien perheen pienimmän, Maggien, kassan läpi. Työntekijän skannatessa Maggien tulee tämän hinnaksi 847,63 dollaria.

Nyttemmin on selvinnyt, mitä kyseinen luku tarkoittaa. UberFacts-Twitter-tilin  mukaan kyseessä on summa, joka vauvan elättämiseen arvioitiin menevän kuukaudessa Yhdysvalloissa vuonna 1989.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Simpsonit-sarjan avaustunnaria päivitettiin ennen sarjan 21. tuotantokautta vuonna 2009. Päivityksen myötä kassalla näkyvä hinta ennen Maggien skannausta on 243,26 dollaria, ja Maggien skannauksen myötä hinta kaksinkertaistuu 486,52 dollariin.

Vaikka sarjan luoja Matt Groening ei ole koskaan kommentoinut hintamuutosta, on arveltu, että summa muokattiin yleisemmäksi ja näyttämään, että lapsi kaksinkertaistaa kustannukset todellisten kuukausikustannusten sijaan.


Lue myös:

    Uusimmat