Hollywood-tähti suukotti lastaan huulille – kuvasta nousi somemyrsky

Jo teini-ikäisenä kuuluisuuteen singahtaneen Hilary Duffin julkaisema kuva on jakanut mielipiteet sosiaalisessa mediassa. 

Laulajana ja näyttelijänä tunnettu Hilary Duff, 29, julkaisi Instagramissa aiemmin tällä viikolla kuvan, jossa hän suukottaa nelivuotiasta poikaansa Disneylandissa.

Kuva aiheutti nopeasti voimakkaita reaktioita kommenttikentässä. Moni kommentoijista on sitä mieltä, että lasta ei ole sopivaa suukottaa suoraan suulle. 

– Sinun ei pitäisi suukottaa poikaasi noin. On muitakin tapoja osoittaa rakkautta. Se hämmentää häntä, eikä ole terveellistä, eräs kommentoija moittii. 

– Tämä ei ole sopivaa, ei todellakaan. Lapsilla on paljon aikaa kokea läheisyyttä, jota osoitetaan tällä tavalla, mutta se se ei ole äidin tehtävä opettaa moista, toteaa toinen. 

Moni Duffin faneista nousi puolustamaan tähteä negatiivisia kommentteja vastaan. 

– Maailma on surullisessa jamassa, jos täällä on näin paljon ihmisiä, jotka näkevät jotain väärää näin kauniissa kuvassa, eräs kommentoijista harmittelee. 

– Minä ja puolisoni suukotamme lapsiamme huulille jatkuvasti, koska rakastamme heitä ja he rakastavat meitä. Jatkan sitä niin kauan, kunnes he tahtovat, että lopetan tai kunnes kuolen, kertoo toinen. 

Myös Duff itse antoi kritisoijilleen napakan vastineen.

– Jos jonkun mielestä nelivuotiaan poikani suukottaminen on "epäsovinnaista", ole hyvä ja klikkaa lopeta seuraaminen -nappulaa, Duff kuittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat