Elämäntapamuutosta tekevä näyttelijä Rebel Wilson jakoi kuvia edistymisestään – enää kahdeksan kiloa tavoitepainoon

Rebel Wilson jakaa someseuraajilleen elämäntapamuutostaivaltaan.

Elämäntapamuutoksen tänä vuonna aloittanut näyttelijä Rebel Wilson, 40, esittelee treeninsä tuloksia Instagram-seuraajilleen.

Wilson on aikaisemmin kertonut yrittävänsä saada painonsa 75 kiloon vuoden loppuun mennessä. Hän on jakanut taipaleestaan aktiivisesti päivityksiä Instagram-tilillään. Nyt hän kertoo olevansa vain kahdeksan kilon päästä päämäärästään.

Tuoreessa Instagram-otoksessa hän poseeraa sininen kietaisumekko yllään. Kaunotar on hoikistunut huomattavasti.

– Kiitos kaikesta rakkaudesta tähän mennessä ”terveys vuoteni” -suhteen. Olin jo kurottamassa karkkeihin eilen illallisen jälkeen, ajattelin, että ei kannata ja otin vettä niiden sijaan. Kahdeksan kiloa vielä jäljellä tavoitteeseen. Toivottavasti pystyn siihen, vuoden loppuun mennessä, Wilson kirjoittaa.

Wilsonin apuna on hänen oma personal trainer Jono Castano, joka kertoi hiljattain Yahoo-sivustolle, että Wilson keskittyy elämäntapamuutoksessa ravintoon ja liikuntaan.

Näyttelijä puhui laihduttamisesta myös Cats-elokuvan kuvauksien yhteydessä viime joulukuussa Entertainment Tonight -ohjelman haastattelussa. Elokuvaa kuvatessa tähti oli laihtunut hirmu määrän viikossa, koska roolinsa ja kuvausolosuhteiden vaatiman tilanteen myötä.

– Pudotin 3.6 kiloa neljässä päivässä kuvatessani minun osuuttani. Yksi syy oli se, että siinä oli paljon fyysisiä kohtauksia, mutta myös sen vuoksi, että he lämmittivät kuvauspaikan todella kuumaksi, joten emme voineet koskaan viilentyä, tähti kertoi aiemmin.

Wilson myös rohkaisi seuraajiaan aiemmin kannustavasti menemään kohti tavoitteitaan pienin askelin joka päivä.

Lähde: People. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja