Hollywood-tähdet juhlistivat Golden Globe -gaalaa etänä – pukeutuivat silti näyttäviin luomuksiin

1:54
Kuningasperheestä kertova The Crown menestyi Golden Globessa – katso näyttelijöiden reaktiot

Yhdysvalloissa on jälleen palkittu television tekijöitä.

Vuoden 2021 Golden Globe -gaala järjestettiin lähes kokonaan virtuaalisesti. Gaalassa palkitaan tv-maailman tekijöitä ja tähtiä. Suositut Hollywood-tähdet olivat pukeutuneet etägaalaan huippuluomuksiin, aivan kuin ennen pandemiaakin. Ehdokkaat odottivat voittajan julkistamistaan kotisohviltaan.

Gaalaa juonsivat koomikot Tina Fey ja  Amy Poehler. Illan menestyjä oli näyttelijä Sacha Baron Cohen, joka vei Borat Subsequent -elokuvallaan parhaan musikaali tai komedia -palkinnon sekä parhaan miespääosa -palkinnon.

Cohenin rinnalla kannusti hänen näyttelijävaimonsa Isla Fisher vaaleanpunainen luomus yllään. Ylpeä vaimo jakoi myös itsetehdyistä palkinnoista kuvan Instagramissa.

– Nämä kaksi sulannutta pronssista Golden Globe -patsasta tekevät miehestäni ensimmäisen näyttelijän, joka on voittanut kaksi kertaa palkinnon samasta roolistaan, Fisher kirjoittaa.

Myös näyttelijä Kate Hudson oli pukeutunut upeaan tyyliin. Tähdellä oli yllään tyrmään Louis Vuittonin mekko ja Bulgarin timantit.

Tyylikuvien lisäksi Hudson jakoi suloisen perheotoksen, jossa hänen läheisensä kannustivat Music-elokuvan naispääroolista ehdokkaana ollutta tähteä. Tällä kertaa Hudson ei voittanut.

Myös näyttelijä Kaley Cuoco oli ehdolla tv-sarjasta The Flight Attendant. Näyttelijällä oli yllään todella upea Oscar de la Rentan iltapuku.

Illan päätteeksi Cuoco jakoi myös hauskan kuvan, jossa hän voivottelee häviötään pitsan ja muiden herkkujen kera.

– Haluaisin kiittää, no olkoon, näyttelijä vitsailee.

Moderni perhe -sarjasta tuttu näyttelijäSarah Hyland saapui ohjelman lähetykseen punaisessa luomuksessa. 

Näyttelijä Jamie Lee Curtis jakoi gaalassa palkinnon näyttävässä keltaisessa mekossa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja