Hollywood-kaunotar Megan Fox kehui suorassa lähetyksessä Donald Trumpia – joutui selittelemään sanojaan

1:16
Donald Trump puhui kannattajilleen kesäkuun lopulla Ohiossa – sivalsi jälleen tuttua tahoa

Hollywood-tähti Megan Fox joutui selittelemään suorassa lähetyksessä antamiaan kommentteja Donald Trumpista.

Hollywood-kaunotar Megan Fox vieraili tällä viikolla suositussa Jimmy Kimmel Live -talkshow’ssa. 35-vuotias näyttelijä kertoi Jimmy Kimmelille haastattelussa muun muassa siitä, kuinka hän kohtasi hiljattain Yhdysvaltain edellisen presidentin Donald Trumpin vapaaottelun katsomossa Las Vegasissa. 

Fox kertoi istuneensa ottelussa samalla rivillä Trumpin ja poptähti Justin Bieberin kanssa.

– Hänellä oli kolmisenkymmentä salaisen palvelun tyyppiä mukanaan. Hän oli legenda. Areenalla osoitettiin suosiota, kun Trump saapui paikalle, Fox sanoi.

People-lehden mukaan Fox sanoi tilanteen herättäneen hänessä hämmentyneitä tunteita. Hän sanoo pohtineensa esimerkiksi sitä, että jos joku tahtoisi vahingoittaa Trumpia, myös hänelle itselleen voisi käydä huonosti, koska hän istui niin lähellä.

– Olin huolissani omasta turvallisuudestani. En ole koskaan ennen nähnyt mitään sellaista. Se oli hullua.

Sosiaalisessa mediassa takerruttiin kuitenkin nopeasti tähden sanavalintaan. Moni tulkitsi Foxin kehuneen Trumpia, koska tämä kutsui ex-presidenttiä legendaksi suorassa lähetyksessä.

Peoplen mukaan Fox joutui kiusallisen kohun myötä selittelemään sanojaan Instagramin Stories-osiossa.

– En sanonut, että Donald Trump on legenda. Sanoin, että hän oli legenda sillä kyseisellä areenalla, Fox selvensi ja jatkoi: 

– Areena oli täynnä UFC-faneja, joista monet ovat hurjasta reaktiosta päätellen mitä ilmeisimmin republikaaneja. Se oli silminnäkijähavainto, ei minun mielipiteeni.

Näyttelijä korosti myös, ettei hän lue itseään minkään poliittisen puolueen tai kenenkään poliitikon kannattajaksi. Transformers-tähti otti lopuksi vielä kipakkaan sävyyn kantaa kiukkuiseen palautteeseen, jota hän oli saanut ohjelman jälkeen.

– Rakastan tätä noitavainomaista ajatusmaailmaa. Tarvitsemme tätä lisää, hän kuittasi.

Myös muun muassa USA Today uutisoi viikonloppuna Trumpin saamista massiivista huomionosoituksista, kun ex-presidentti saapui katsomaan vapaaottelua. Myös USA Today kertoi, että paikalla vaikutti olevan runsaasti Trumpin kannattajia ja että areenalla raikuivat Trumpin saavuttua paikalle "USA!"-huudot.

Lähteet: People, USA Today

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja