Megan Fox katsoi floppileffansa – päätti muuttaa elämänsä ja erota: "Tajusin, että..."

Näyttelijä Megan Foxin mukaan floppileffan katsominen avasi hänen silmänsä. 

Hollywood-näyttelijä Megan Fox puhuu Instyle-lehden haastattelussa elämänsä mullistuksista. Tähti erosi viime vuonna ex-miehestäänBrian Austin Greenistä ja seurustelee parhaillaan Machine Gun Kellyn eli Colson Barkerin kanssa. 

Fox kertoo haastattelussa kokeneensa muutoksen vuonna 2020 ilmestynyttä Rogue-elokuvaa kuvatessaan. Hän oli päätynyt katsomaan kriitikoiden lyttäämän Jonah Hexin. Vuonna 2010 valmistunut sarjakuvaleffa niittää parhaillaan suosiota TikTokiin julkaistujen videoiden kautta.

– En ollut koskaan katsonut sitä, koska muut näyttelijät kielsivät. Minut ristiinnaulittiin sen elokuvan takia, tylytettiin arvosteluissa, Fox muistelee. 

Jokin sain näyttelijän lopulta kuitenkin olemaan rohkea ja katsomaan elokuvan. Hän tajusi, että kritiikki oli yliampuvaa ja hänen odotettiin tuohon aikaan vain mokaavan. 

– Koin läpimurron. Tajusin, että olen elännyt kauan itselleni asemattamassani vankilassa, koska annoin muiden kertoa minulle kuka olin ja mitä en ollut. Piilouduin, koska olin satutettu, hän kuvailee. 

Kun hän vapautui leffan ympäröimästä pelosta, päätti hän tutkia elämänsä muita osa-alueita, kuten pitkään liittoaan Greenin kanssa. Fox ja Green alkoivat seurustella vuonna 2004 ja heillä on kolme lasta yhdessä Noah, Bodhi ja Journey.

– Sinä yönä valvoin lupasin itselleni, etten elä enää yhtään päivää pelossa. Tulin kotiin ja koko elämäni muuttui. 

– Erosin ja aloin työskennellä enemmän ja tehdä enemmän asioita. Lopulta tapasin Colsonin ja kaikki kirjaimellisesti räjähti siitä, hän kuvailee. 


Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja