Mainos

HOK-Elanto: Emme pelkää jäsenkatoa, vaikka osa voisikin netota 65 euroa

HOK-Elanto ei pelkää jäsenkatoa, vaikka sen ilmoittama rahastokorotus mahdollistaisikin sen, että eroamalla jäsen voisi saada 65 euroa tekemättä mitään.

HOK-Elannon tiedotuspäällikkö Ralf Nyberg kertoo kaupan varautuneen myös jäsenkatoon.

– Siihen on varauduttu, että näinkin voi käydä, mutta toisaalta jäsenyydestä on hyötyä. Eikä tuo [65 euron nettoaminen} varmastikaan ole päällimmäisenä mielessä kuin pienellä osalla jäseniä, sanoo Nyberg.

HOK-Elanto kertoi eilen, että edustajisto on hyväksynyt 65 euron rahastokorotuksen omistajiensa osuusmaksuun.  Käytännössä tämä tehdään siten, että asiakasomistajan nykyinen 35 euron arvoinen osuusmaksu korotetaan 100 euroon ilman, että siitä pitäisi maksaa. Jos nykyinen jäsen eroaisi uudistuksen tultua voimaan, saisi hän tililleen ylimääräisen 65 euroa.

Helsingin Osuuskauppa Elannolla on pääkaupunkiseudulla 600 000 asiakasomistajaa, joita etu koskee.  

Nyberg sanoo, että osuusmaksua korotettiin muun muassa siksi, että jäsenet sitoutuisivat ketjuun paremmin, kun maksavat jäsenkortistaan enemmän.

– Samalla tämä on harmonisointi koko S-ryhmän puitteissa, sillä HOK-Elanto on alueosuuskaupoista ainoa, jossa osuusmaksu on ollut 35 euroa, eikä 100 euroa.
Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.