Hoitajan hoksaus saattoi pelastaa lääkärin kiusalliselta tilanteelta: "Nainen on hänen vaimonsa..."

Silmälääkäri sai tärkeän vinkin ennen tapaamistaan potilaan kanssa.

Silmälääkärinä työskentelevä mies saattoi välttyä kiusalliselta mokalta työtoverinsa ansiosta. Dr. Glaucomflecken -nimellä Twitterissä kulkeva sivutoiminen koomikko paljasti sometilillään, millaisen lapun hoitaja jätti hänelle ennen potilastapaamista.

Lääkäri kertoi julkaisussaan, kuinka hoitajalla on tapana jättää hänelle muistiinpanoja asioista, jotka lääkärin olisi hyvä tietää, ennen kuin astuu potilaan luo. Tällä kerralla hoitaja hoksasi mainita erään kenties hyvinkin oleellisen asian ja pelastaa näin lääkärin erittäin kiusalliselta tilanteelta.

Tarralapulla lukee: "Nainen on hänen vaimonsa, ei tyttärensä." Sana vaimo on kirjoitettu lappuun isoilla kirjaimilla ja alleviivattu varmuuden vakuudeksi.

Nololta "kiva, että toit tyttäresi mukanasi" -lipsautukselta välttynyt lääkäri huomauttaa, että työntekijä ansaitsisi luultavasti palkankorotuksen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Älä tee samaa virhettä..."

Twiitille on kertynyt yli 340 000 tykkäystä.

– Tällä lapulla on selvä "älä tee samaa virhettä kuin minä" -tuntu, kommentoi eräs.

– Ikäero taitaa olla tässä tapauksessa... ilmiselvä, pohti eräs Twitter-käyttäjä.

Silmälääkäri kommentoikin ikäeron olleen noin 30 vuotta.

Moni kommentoija tunnusti itse käyttävänsä vastaavissa epäselvissä tilanteissa "ja kuka sinulla on tänään mukanasi?" -tyyppistä kysymystä selvittääkseen, millainen suhde henkilöillä on.

Ulkonäkö voi pettää. Uskoisitko tätä miestä alakoulun opettajaksi?

Lue myös:

    Uusimmat