HJK ulos europeleistä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2008 – IFK Mariehamn ratkaisi historiallisen voiton jatkoajalla

IFK Mariehamn on voittanut jalkapalloilun Veikkausliigan eurolopputurnauksessa vieraissa HJK:n 2–1.

IFK Mariehamn kohtaa kaksiosaisissa karsintafinaaleissa espoolaisen Hongan. Finaalipaikan ratkaisi IFK:lle 110. minuutilla tekemällään jatkoaikamaalilla Rick Ketting.

Varsinaisen peliajan maalit viimeistelivät 16. minuutilla HJK:n William Parra ja 68. minuutilla IFK:n Aristote Mboma. Mariehamn ei ollut koskaan aiemmin voittanut HJK:ta vieraskentällä Veikkausliigassa.

Ottelua oli seuraamassa vaatimattomat 997 katsojaa. HJK on ollut viimeksi sivussa europeleistä kaudella 2008-2009. Karsintafinaalit pelataan ensi keskiviikkona ja sunnuntaina. Voittaja pääsee karsimaan Eurooppa-liigan paikasta.