HJK lähellä lohkopaikkaa ja miljoonapottia – tähtilaiturilta varoituksen sana tärkeästä karsintaottelusta: "Muuten tulee pitkä ilta"

HJK:lla loistoasetelmat Norjassa – näin Topi Keskinen kommentoi haastetta 1:36
Topi Keskinen varoittaa HJK:ta yhdestä asiasta tärkeän karsintaottelun alla.

HJK kohtaa keskiviikkona Molden Mestarien liigan toisen karsintakierroksen toisessa ottelussa. Avausottelun voittanut 1-0-lukemin voittanut HJK on lähellä komeaa miljoonapottia.

HJK voitti norjalaisjätin kotikentällään Helsingissä 1-0-lukemin Topi Keskisen maalilla. Voitto antoi HJK:lle erinomaiset lähtöasetelmat toiseen osaotteluun Norjassa. HJK:lle riittää ottelussa tasapeli jatkopaikkaan, mikä puolestaan tarkoittaisi sitä, että HJK pelaisi syksyllä vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheessa.

Viime kaudella Konferenssiliigan lohkopaikasta sai 2,9 miljoonan euron edestä palkintorahaa, joten HJK:lla on mahdollisuus varmistaa itselleen mehevä miljoonapotti. Palkintopotti karttuisi myös ainakin sadoilla tuhansilla euroilla, sillä Mestarien liigan kolmannesta karsintakierroksesta on tarjolla 500 000 euroa.

HJK:n edessä on kuitenkin kova rasti. Molde on ollut kotikentällään rautaisessa iskussa ja voittanut kahdeksan edellistä kotiotteluaan. Avausottelussa HJK:n voittomaalin tehnyt Keskinen odottaa tiukkaa taistelua.

– Uskon, että he pitävät vähän varmaan enemmän palloa. Täytyy pitää oma maali puhtaana ja sen jälkeen iskeä vastaan, Keskinen ennakoi.

Mistä Topi Keskinen varoittaa HJK:ta? Katso vastaus pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat