HJK kiinnitti luottohyökkääjänsä – Riku Riski jatkaa Klubissa kovin tavoittein: "Minulla ei ole epäilystäkään"

Riku Riski pysyy HJK:n riveissä myös ensi kaudella. 32-vuotias hyökkääjä teki seuran kanssa ensi vuoden kattavan jatkosopimuksen.

– Loistavat tunnelma ja upea fiilis jatkaa Klubin paidassa myös ensi kaudella. Seuran ja kannattajien tuki on koko kauden ajan ollut mahtavaa, ja olen todella kiitollinen mahdollisuudesta auttaa seuraa menestymään myös ensi vuonna, Riski tunnelmoi HJK:n tiedotteessa.

Riski saapui HJK:hon norjalaisesta Odds BK:sta kaudeksi 2018.

– Rikun jatkosopimus on meille tärkeä niin kentälle kuin sen ulkopuolellekin. Riku on ollut merkittävässä roolissa rakentamassa nykyistä tarinaamme HJK:n liigajoukkueessa, ja jatkosopimus tuo tärkeää jatkuvuutta ensi kaudelle. Riku pystyy pelaamaan usealla eri paikalla hyökkäyspäässä ja ratkaisemaan pelejä. Juoksuvoimaisena pelaajana hän istuu pelitapaamme hyvin, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula taustoittaa.

Ennen paluutaan Veikkausliigaan Riski pelasi ulkomailla kaudesta 2011 lähtien, kun hän siirtyi TPS:stä Ruotsiin ja Örebron riveihin. Lisäksi Riski on pelannut ulkomailla Norjassa, Puolassa ja Skotlannissa.

Riku Riskin nuorempi veli Roope Riski pelaa niin ikään HJK:ssa. 30-vuotiaan hyökkääjän sopimus on voimassa vuoden 2023 loppuun asti.

Riku Riski maalaa HJK:lle valoisaa tulevaisuutta.

– Meillä on upea vuosi yhtä peliä vaille paketissa. Haluan ehdottomasti toistaa saman myös ensi vuonna eikä minulla ole epäilystäkään, etteikö seura voisi ottaa taas yhtä askelta eteenpäin sekä kotimaan kentillä että Euroopassa, toteaa Riski.

HJK kohtaa Konferenssiliigan viimeisessä lohkovaiheen ottelussaan itävaltalaisen LASK:n 9. joulukuuta vieraskentällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja