HJK:lle tuntuva vahvistus – Huuhkajia edustanut hyökkääjä palaa Suomeen

HJK on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Riku Riskin, 28, kanssa. Riski siirtyy HJK:hon Norjan pääsarjaseura Odds BK:sta, jota hän on edustanut vuodesta 2016.

Riski debytoi Veikkausliigassa vuonna 2006 TPS:n paidassa. Riskillä on Veikkausliigasta vyöllään 82 ottelua, joissa hän on iskenyt 17 maalia.

Suomen A-maajoukkueestakin tuttu Riski pelasi viimeksi Veikkausliigassa TPS:ssä kaudella 2010. Sen jälkeen hän on esiintynyt ulkomailla useissa eri seuroissa, kuten Ruotsin Örebro ja IFK Göteborg, Skotlannin Dundee United ja Norjan Hönefoss, Rosenborg sekä viimeisimmäksi Odds BK.

– On hienoa tulla takaisin Suomeen ja HJK:hon, tämä on minulle upea uusi mahdollisuus. HJK:n organisaatio on erittäin tasokas ja tehnyt jo ison vaikutuksen. Klubissa pääsen pelaamaan voitoista ja mestaruuksista. Odotan innolla kauden alkamista, Riski kommentoi HJK:n tiedotteessa.

HJK:n jalkapallojohtajan Juho Rantalan mukaan Riski tuo "varmasti valmennukselle lisää työkaluja monipuoliseen hyökkäyspelaamiseen". Riski liittyy joukkueen harjoituksiin välittömästi.

Aiemmin tällä viikolla HJK tiedotti Nikolai Alhon palaavan seuran paitaan.

Lue myös:

    Uusimmat