Mainos

Hjallis: Pitäisi varmaan miettiä, kannattaako NHL-pelaajia raahata aina kisoihin

Kiekkovaikuttaja, jokeripomo Hjallis Harkimo uskoo, että nyt nyt saavutettu jääkiekon maailmanmestaruus tietää lajille hyvää monellakin rintamalla.

Hjalliksen mukaan menestys tuo taatusti lisää harrastajia jääkiekon pariin. Lisäksi kulta kasvattaa varmasti myös tulevien MM-kisojen imua.

– Ensi vuonna jääkiekkokouluissa tungosta, koska kaikki nuoret pojat haluaa päästä pelaamaan jääkiekkoa, Hjallis toteaa Huomenta Suomen haastattelussa.

– Meillä on kotikisat kaksi vuotta peräkkäin, liput tulee olemaan tiukassa tämän jälkeen. Eli totta kai se vahvistaa ensi vuoden MM-kisoja ja maajoukkuetta.

Leijonien voittoa Hjallis pitää ennen muuta joukkuepelin voittona. Hjalliksen mukaan tämän vuoden menestyksestä voikin ottaa oppia.

–Tällä kertaahan joukkueeseen ei tullut kauheasti NHL-pelaajia. Pitäisikin ehkä miettiä, että kannattaako niitä NHL-pelaajia aina raahata sinne. Venäläisillä oli Ovechkin, joka ei tehnyt yhtään pistettä siellä.

Maajoukkue osoittikin tänä vuonna, että voittajajoukkuetta ei rakenneta aina rahalla tai NHL-tähtiä palvomalla.

– Urheilun viehätys on se että rahalla ei pysty voittamaan aina. Ja tässä me ollaan esimerkiksi Jokereiden kanssa epäonnistuttu monta vuotta. Kyllä se on se joukkueen kemia ja se, miten se joukkue rakennetaan, josta se menestys muodostuu.

Katso jääkiekkovaikuttaja Hjallis Harkimon haastattelu: (Huomenta Suomi 17.5.2011)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.