Mainos

Hirviniemen matkaohjelma tekee paluun – reissuoppaasta julkkis

Aku Hirviniemi lähtee ensi viikolla jälleen maailmalle. Aku ja 7 ihmettä -ohjelman toisella kaudella painopiste on kiinnostavissa kaupungeissa.

Kun näyttelijä Aku Hirviniemi kiersi maailmaa edellisen kerran Aku ja 7 ihmettä -ohjelmassa, kaudelle oli poimittu paitsi kiinnostavia kohteita maailman seitsemän ihmeen joukosta myös luonnonihmeitä.

Sarjan seuraavalla kaudella nähdään aiemmin katsastamatta jääneet ihmeet ja vieraillaan kiinnostavissa kaupungeissa. Listalla ovat ainakin Reykjavik, Bangkok ja Tokio.

– Tokion valomerta ja hulluutta odotamme ehkä eniten. Se kaupunki on niin runsas, Hirviniemi tunnustaa MTV:n haastattelussa.

Vaikka matkakohteet ovat uudet, sarjan henki pysyy samana: kohteita ja vieraita kulttuureja esitellään suomalaisille samastuttavalla ”vyölaukkumeiningillä.”

Viime kaudella Hirviniemi huomasi, että tutustuessa uusiin kulttuureihin avainrooli on oppaalla. Edelliseltä matkalta mieleen jäi erityisesti Vietnamin opas.

– Hän oli viime kauden valopilkku! Katsojat olivat toivoneet häneltä omaa sarjaa Suomeen, Hirviniemi kertoo.

– Yritämme saada häntä tällekin kaudelle Aasian kohteeseen oppaaksi, mutta se on vielä auki, koska hän on aika työllistetty. Jakson esittämisen jälkeen suomalaiset ovat pyytäneet häntä oppaakseen.

Aurinkoisen oppaan lisäksi edelliseltä kaudelta Hirviniemen mieleen jäi parhaiten Intia.

– Se käsitti koko elämän kirjon ja oli todellinen kulttuurisokki. Joka kulttuurissa oli tietysti omat hauskuutensa.

Aku ja 7 ihmettä esitetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.