Hirveä läjä suomalaisia kaukalossa, NHL-seura bongasi Leijonien johdon lehtereiltä

Jääkiekkoliiga NHL:ssä yhteensä viisi suomalaista oli kentällä, kun Dallas Stars ja Carolina Hurricanes iskivät yhteen yön kierroksella. Dallasissa paikallisen kiekkopyhätön lehtereiltä bongattiin myös Leijonien johtoa.

Starsin ja Hurricanesin välisessä ottelussa Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen pääsivät pisteille. Molemmille merkattiin tehot 0+1, kun Hurricanes haki mukaansa 3-0-voiton.

Kaukalossa olisi voinut viilettää jopa seitsemän suomalaista. Starsin Julius Honka ja Hurricanesin Saku Mäenalanen seurasivat kuitenkin peliä katsomon puolelta.

Sieltä löytyi myös Leijonien johtoryhmää. Vierasjoukkue Hurricanes teki kyseisen bongauksen, kun se jakoi sosiaalisessa mediassa yhteiskuvan Leijonien päävalmentajasta Jukka Jalosesta, GM:stä Jere Lehtisestä, sekä Hurricanesin isien reissussa mukana olevasta Sebastian Ahon isästä, Kärppien GM:stä Harri Ahosta.

Yön ottelussa Aho pääsi tuulettelemaan Hurricanesin muiden isien kanssa vierasjoukkueen maaleja.

Yön ottelussa kehissä olleista suomalaisista Aho, Teräväinen ja Miro Heiskanen olivat mukana viime kevään MM-kisoissa. Heidän lisäksi myös Honka ja Mäenalanen kuuluivat Suomen joukkueeseen viime keväänä Tanskassa.

Leijonien tämän kevään MM-leiritys käynnistyy huhtikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat