Carolina-hyökkääjä riehaantui playoff-paikasta – härskit tuuletukset pukukopissa suomalaistähtien kanssa

Aho: Nämä on juuri niiitä pelejä mitä haluaa pelata 4:46
Sebastian Aho kommentoi Carolinan kautta tällä viikolla MTV Urheilulle.

Carolina Hurricanesin kanadalaishyökkääjä Jordan Martinook ei ollut pysyä housuissaan, kun hurrikaanipaidat varmistivat pääsynsä pudotuspeleihin. Martinook pääsee nyt pelaamaan ensimmäistä kertaa urallaan NHL:n pudotuspelejä.

Carolinan playoff-paikka varmistui, kun se päihitti New Jersey Devilsin 3–1 ja Montreal Canadiens taipui samalla Washington Capitalsille 1–2.

Carolina on nyt 97 pisteellään itäisen konferenssin seitsemännellä sijalla. Columbus ja Montreal ovat perässä 94 pinnalla, ja koska Montrealilla on enää vain yksi runkosarjaottelu jäljellä, se ei voi nousta Carolinan ohi.

Martinook on pelannut NHL:ssä kaudesta 2014–15 lähtien, ensimmäisinä neljällä kaudella Arizona Coyotesissa ja nyt ensimmäistä sesonkiaan Carolinassa. Koskaan aiemmin hän ei ole pudotuspelejä NHL:ssä pelannut, mutta nyt tuo herkku on edessä.

Se näkyi Martinookin eleissä Carolinan pukukopissa New Jersey -peli jälkeen. Hän halaili Carolinan pelaajat yksi kerrallaan ja tarttui useita heistä kiinni takapuolesta.

Osansa Martinookin tuuletuksista saivat myös Carolinan suomalaistähdet Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen, jotka syöttivät illan ottelussa Justin Faulkin ampuman 2–1-voittomaalin.

– Marty-party pukuhuoneessa, Carolina kirjoitti isoilla kirjaimilla Jordanookin juhlinnasta jakamansa Twitter-videon yhteyteen.

Lue myös:

    Uusimmat