Hiljattain esikoisensa saanut Helmi-Leena Nummela hehkuttaa somessa: "Vapuista paras"

Näyttelijä Helmi-Leena Nummela vietti vappua iloisissa tunnelmissa vastasyntyneen pienokaisensa kanssa.

Putouksesta tuttu näyttelijä Helmi-Leena Nummela julkisti 18. huhtikuuta Instagram-tilillään iloiset uutiset: hänen ja Putous-kollega Roope Salmisen esikoislapsi oli syntynyt ja koko perhe voi hyvin.

Pariskunta pääsikin viettämään vappua ensimmäistä kertaa pienen lapsen vanhempina ja ainakin Nummelan Instagram-kuvan perusteella vappu sujui onnellisissa ja aurinkoisissa merkeissä.

Leveästi aurinkolasit päässään hymyilevä Nummela työntää kuvassa lastenvaunuja, joihin on kiinnitetty vappuilmapallo.

– Mulla ei oo ikinä ollu foliopalloa. Ei edes sellaista tikun päässä olevaa. Tää on vapuista paras, tuore äiti hehkutti.

Myös aihetunnisteista saattoi päätellä, että ulkoilureissu vappupallon kanssa oli mieluisa, vaikka Nummela mainitsi myös ikävöivänsä ihmisiä, kun suurin osa on koronapandemian vuoksi vetäytynyt visusti kotioloihin.

Nummela ja Salminen eivät ole paljastaneet julkisuuteen pienokaisensa sukupuolta, ja Salminen ilmoitti jo ennen esikoisensa syntymää, että tahtoo pitää lapsensa poissa julkisuudesta.

Ylpeä isä oli yhä samaa mieltä julkistaessaan Instagram-tilillään, että pienokainen on syntynyt.

– Koska raskausmahaa ja sen vääjäämätöntä katoamista on mahdotonta peittää, niin tähän raskauteen on pitänyt ottaa joku kanta. Minua ei ole yhtään haitannut julkisesti kertoo miten innoissani, valmis ja täynnä rakkautta olen. Nyt alkaa kuitenkin uuden ihmisen oma elämä, johon minulla ei ole oikeutta, Salminen kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja