Hiihtäjätähti Kerttu Niskanen naimisiin – joukkuekaveri haltioitui upeasta hääkuvasta: "Ihana niin ihana kuva!"

2:23
Kerttu Niskanen MTV Uutisten haastattelussa Rukan maailmancupissa.

Maajoukkuehiihtäjä Kerttu Niskanen asteli avioon lauantaina hiihtäjäpuolisonsa Juho Mikkosen kanssa.

Suomen hiihtomaajoukkueen kantaviin voimiin jo vuosia kuulunut Kerttu Niskanen avioitui lauantaina 8. elokuuta pitkäaikaisen puolisonsa Juho Mikkosen kanssa.

Sekä Niskanen että hänen niin ikään hiihtäjänä tunnettu aviomiehensä julkistivat iloiset uutiset sunnuntaina Instagram-tileillään.

Niskaselle alkoi ropista onnitteluviestejä saman tien, kun hääkuva oli julkaistu. Lukuisat urheilutähdet – heidän joukossaan muun muassa joukkuekaveri Krista Pärmäkoski – haltioituivat upeasta otoksesta.

– Ja ihana niin ihana kuva, Pärmäkoski hehkutti useiden rakkausemojien kera.

– Oi! Ihanaa! Onnittelut! myös uransa viime kauteen lopettanut ampumahiihtotähti Kaisa Mäkäräinen onnitteli.

Myös Niskasen sisarukset olympiavoittaja Iivo Niskanen ja muotisuunnittelija Katri Niskanen onnittelivat siskoaan sydämien kera.

Katri julkaisi omalla Instagram-tilillään myös tunnelmallisen kuvan vihkimisestä, jossa näkyy tarkemmin hiihtäjäkaunottaren hääpuku, jossa on käytetty runsaasti pitsiä.

– Maagiset kesähäät, isosisko hehkutti kuvatekstissään.

Tuore aviopari vietti keväällä vuosipäiväänsä ja paljasti tuolloin sosiaalisessa mediassa olleensa kihloissa jo kymmenen vuotta.

Niskanen ja Mikkonen olivatkin viime syksynä mukana suositussa Tuttu Juttu Show'ssa, jossa he pääsivät vastaamaan kinkkisiin parisuhdekysymyksiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja