Hiihtäjäpariskunta Kerttu Niskanen ja Juho Mikkonen ovat olleet kihloissa jo kymmenen vuotta – Iivo Niskanen ylistää: "Uskomaton rakkaustarina!"

Kerttu Niskanen yllättyi positiivisesti, että pääsi sprintin aika-ajoista jatkoon:"En ole sprintteihin panostanut lainkaan" 2:23
Kerttu Niskanen MTV Urheilun haastattelussa.

Hiihtäjäpariskunta Kerttu Niskanen ja Juho Mikkonen ovat olleet kihloissa jo kymmenen vuotta.

Hiihtäjä Kerttu Niskanen, 31, viettää parhaillaan ansaittua lomaa kisakauden jälkeen, joka loppui aikaisemmin kuin piti koronavirustilanteen vuoksi. Niskanen on julkaissut useita kuvia kisakauden jälkeen sosiaalisessa mediassa ja uusin kuva paljastaa sen, että hän ja hänen kihlattunsa, hiihtäjä Juho Mikkonen, 29, juhlivat vuosipäiväänsä viime viikonloppuna.

–10 vuotta kihloissa ja vielä enemmän yhdessä, Niskanen kirjoitti kuvaan.

Myös Mikkonen lisäsi omalle Instagram-tililleen yhteiskuvan rakkaansa kanssa, johon Kerttu Niskasen isoveli, hiihtäjä Iivo Niskanen riensi kommentoimaan.

– Uskomaton rakkaustarina!, isoveli-Niskanen kirjoitti.

Pariskunta on julkaissut suhteensa aikana lukuisia kuvia sosiaalisessa mediassa, lisäksi he ovat juhlineet Suomen itsenäisyyttä Linnan juhlissa.

– Hyvää ystävänpäivää, Niskanen toivotti söpön yhteiskuvan kera.

– Iloista joulua ja onnellista uutta vuotta, Niskanen toivotti seuraajilleen.

Pariskunta oli viime syksynä mukana suositussa Tuttu Juttu Show'ssa, jossa he pääsivät vastaamaan kinkkisiin parisuhdekysymyksiin.


Lue myös:

    Uusimmat