Mainos

Herttuatar Meghanin kerrotaan haluavan olla uusi prinsessa Diana – elämäkertakirjailija arvioi naisten yhteyden: "Kumpikaan heistä ei ollut vähääkään valmistautunut"

8:39
Herttuatar Meghanin elämäkerta kertoo uusia asioita kuninkaallisen menneisyydestä

Prinsessa Dianan elämäkerran kirjoittajan mukaan herttuatar Meghan halusi olla uusi versio prinsessa Dianasta, siinä kuitenkaan onnistumatta. 

Elämäkertakirjailijan Andrew Mortonin mukaan prinssi Harryn puolison herttuatar Meghanin elämä kuninkaallisten häiden jälkeen muistuttaa hämmästyttävällä tavalla prinssin äitiä, edesmennyttä prinsessa Dianaa

– Ollessaan teini Meghan puhui joskus haluavansa olla "Diana 2.0", mutta nyt hän on ennemmin "Meghan 1.0", Morton kirjoitti hiljattain The Telegraphin kolumnissaan.

– Herttuatar Meghan on nopeasti muuttunut prinsessa Häikäisevästä prinsessa Hankalaksi, kuten prinsessa Dianakin muuttui vain kuukausien aikana satuprinsessasta pedoksi ja hirviöksi.

Morton nosti esille muun muassa lehdistön riemuitsevan tavan uutisoida siitä, että herttuatar Meghanin henkivartija ja assistentti irtisanoutuivat työstään vain muutamia kuukausia sen jälkeen, kun he aloittivat työskentelyn herttuattaren alaisuudessa. 

Kirjailijan mukaan myös Dianaa syytettiin aikoinaan samankaltaisista asioista. Mentyään naimisiin prinssi Charlesin kanssa useammat prinssin henkilökunnan pitkäaikaisista jäsenistä, mukaan lukien hänen yksityissihteerinsä, palvelijansa sekä henkivartijansa irtisanoutuivat. 

Morton väittää myös, etteivät niin Meghan kuin Dianakaan olleet valmiita elämään kuninkaallisina ja kaikkeen siihen tarkastelun kohteena olemiseen, mikä siihen liittyy. 

– Vaikka Meghan ja Diana tulivat todella erilaisista taustoista, sukupolvista ja kasvatuksesta, kumpikaan heistä ei ollut edes vähääkään valmistautunut kuninkaalliseen elämäänsä ja kaikkeen siihen, mitä se toi tullessaan. Meghan oli valmis punaiselle matolle, ei kuninkaallisen perheen elämään.

Prinsessa Diana joutui Mortonin mukaan kuitenkin paparazzien takaa-ajamaksi kiivaammin. Hänen mukaansa sekä prinssi Harry että tämän veli prinssi William ovat nähneet vaivaa suojellakseen vaimojaan maailman katseilta, jotta heidän ei tarvitsisi käydä läpi samaa kuin prinssien vanhemmat. 

– Meghan oli pyytänyt palatsin tiedottajia kiistämään negatiivisten tarinoiden ryppään, mutta sai vastaukseksi ikälopun palatsin vastauksen, että jos he kiistäisivät yhden, heidän täytyisi kiistää ne kaikki. 

Lisäksi sekä Meghan että Diana kumpikin erkaantuivat omista perheenjäsenistään tultuaan kuninkaallisiksi: Meghan isästään sekä tämän perheestä, Diana äidistään.

Mortonin mukaan naisissa yhtäläistä on myös heidän karismansa, kiinnostuksensa humanitääriseen työhön sekä usko siihen, että he voivat käyttää asemaansa hyväksi saadakseen aikaan muutosta. 

Kirjailija kertoo, että Meghan näkee itsensä esitettynä omasta mielestään epäreilulla tavalla ja haluaisi saada enemmän tunnustusta tekemästään työstä. 

– Katkos Meghanin oikeasta elämästä sekä epäreilusta tavasta, jolla hän näkee itsensä esitettävän, on epäilemättä rohkaissut häntä ottamaan käyttöön sivun suoraan prinsessa Dianan pelikirjasta. 

– On merkittävää, kuinka näillä kahdella naisella, jotka ovat eliniän ja maailmojen verran etäällä toisistaan, on ollut näin paljon kaiken kääntäviä hetkiä elämässään. 

Lähde: Fox News

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja