Herttuatar Catherine ei osallistunut herttuatar Meghanin vauvakutsuille – taustalla yllättävä syy

Kohuissa ryöpytetyt herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan astuivat yhdessä yleisön eteen 0:27
Herttuattaret edustivat kohujen jälkeen.

Herttuatar Catherine ei osallistunut herttuatar Meghanin vauvakutsuille, koska aikoo järjestää hänelle toiset kutsut.

Esikoistaan odottavan herttuatar Meghaninvauvakutsuja juhlittiin viime viikolla New Yorkissa. Manhattanilla sijaitsevaan luksushotelliin kokoontui pieni joukko Meghanin lähimpiä ystäviä, muun muassa Amal Clooney, Serena Williams ja Pukumiehet-sarjan Abigail Spencer.

Herttuatar Catherinea ei vauvakutsuilla nähty. Hänen poissaolonsa herätti huomiota ja kysymyksiä herttuatarten väleistä, joiden on jo pitkään huhuttu olevan viileät.

Poissaololle on kuitenkin löytynyt toisenlainen selitys. Catherine ei osallistunut vauvakutsuille, koska aikoo järjestää Meghanille toiset juhlat Lontoossa.

– Meghanin läheisille Britanniassa aiotaan järjestää yksityinen vauvaan keskittyvä tilaisuus, jota Catherine emännöi. Paikalla on hänen sukulaisiaan. Ei ole varmaa, ovatko ne täysin vauvakutsut, mutta niin niitä varmaan voisi nimittää, lähde kertoo.

Vauvakutsujen järjestäminen on perinteisesti ollut kuninkaallisen protokollan vastaista. Asiantuntijan mukaan sitä on pidetty mauttomana kuninkaallisen perheen varakkuuden vuoksi.

– Ylenpalttisia vauvakutsuja pidettäisiin hyvin sopimattomina. Ei ole mitään, mitä he eivät voisi itse ostaa, asiantuntija selittää.

Herttuatar Catherine kysyi kuningatar Elisabetilta luvan Meghanin vauvakutsujen järjestämiseen. Itselleen Catherine ei ole järjestänyt kutsuja kertaakaan. 

Lue myös:

    Uusimmat