Läheinen ystävä paljastaa: näin herttuatar Meghan ajattelee äitiydestä: "Hän tulee olemaan tiukka"

6:07
Brittihovin uusin tulokas esiteltiin maailmalle kahden päivän ikäisenä.

Herttuatar Meghan haaveili äitiydestä pitkään.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin pitkäaikainen haave toteutui toukokuussa, kun heidän esikoispoikansa Archie Harrison syntyi.

Herttuatar Meghanin läheinen ystävä Janina Gavankar paljastaa, että Meghan on haaveillut äitiydestä jo vuosia. Gavankarin mukaan ystävykset ovat keskustelleet lapsihaaveistaan jo kymmenen vuoden ajan.

– Hänestä tulee todella hyvä äiti. Luulen, ettei hän vaadi paljoa huomiota, ja että hän on hyvin käytännönläheinen. Sellainen, kuin hän olisi ollut, vaikka ei olisi tullut osaksi kuningasperhettä, Gavankar pohtii.

Gavankarilla on myös aavistus siitä, että Meghan pitää kotona tiukkaa kuria.

– Luulen, että Meghan tulee olemaan tiukka. Ei millään intensiivisellä tavalla, mutta hän on uskomattoman järjestelmällinen.

Herttuatar Meghan on parhaillaan äitiyslomalla. Hänet nähtiin viikonloppuna julkisuudessa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän ja prinssi Harry esittelivät vastasyntyneen poikansa maailmalle. Meghan osallistui puolisonsa prinssi Harryn kanssa Lontoossa kuningatar Elisabetin virallisen syntymäpäivän kunniaksi järjestettyyn perinteiseen juhlaparaatiin.

Paraatijuhlallisuuksiin osallistumisestaan huolimatta herttuatar Meghan jatkaa kuitenkin vielä äitiyslomaa eikä aio palata edustustehtäviin tämän päivän poikkeusta lukuun ottamatta.

Lähteet: Cheatsheet, Express

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja