Herttuatar Meghan ei avannut lahjoja vauvakutsuilla – ystävä paljastaa syyn

Herttuatar Meghan haluaa avata saamansa lahjat yhdessä prinssi Harryn kanssa.

Vauvakutsuja New Yorkissa viettänyt herttuatar Meghan sai runsaasti lahjoja. Hän ei kuitenkaan halunnut avata niistä yhtään, mikä on vauvakutsujen perinteisen etiketin vastaista.

Juhliin osallistunut juontaja Gayle King kertoi, että Meghan haluaa avata lahjat yhdessä puolisonsa prinssi Harryn kanssa.

– Hän haluaa tehdä sen, kun hän ja Harry ovat taas yhdessä, joten en tiedä, mitä muut hankkivat hänelle, hän kertoi juontajakollegoilleen CBS This Morning -ohjelmassa.

Kingin mukaan yksi juhlien ohjelmanumeroista oli kukka-asetelmien tekeminen. Jokainen teki oman asetelman, jotka lahjoitettiin eri hyväntekeväisyyskohteisiin.

– Mielestäni se oli hyvin suloista. Se kertoo, millainen hän on. Hän on hyvin kiltti, antelias ja todella suloinen ihminen.

King ei suostunut jakamaan enempää yksityiskohtia juhlista.

– Kaikilla oli hauskaa, sen vain sanon. Se oli hyvin pieni ja yksityinen tilaisuus, todella erityistä aikaa hänelle.

Vauvakutsuja vietettiin The Mark -hotellin kattohuoneiston sviitissä, joka maksaa lähes 70 000 euroa yöltä. Juhliin osallistui parikymmentä Meghanin läheistä ystävää, joiden joukossa olivat Amal Clooney, Serena Williams ja Pukumiehet-sarjan Abigail Spencer.

Lue myös:

    Uusimmat