Herttuatar Camillalta paljastava viittaus tulevaisuuden eläkesuunnitelmiin: "Prinssi oli samaa mieltä"

Prinssi Charles ennustaa sään.

Prinssi Charlesin nähdään tuskin jäävän eläkkeelle piakkoin.

Prinssi Charles, 71, on seuraavana kruununperimysjärjestyksessä ja hänestä tulee kuningas sen jälkeen, kun hänen äitinsä, 94-vuotias kuningatar Elisabet joko luopuu kruunusta tai aika hänestä jättää. Vuosien ajan spekulaatio on kuitenkin käynyt kovana siitä, että voisiko kruunu hypätä Charlesin sijaan suoraan hänen vanhimman poikansa prinssi Williamin, 38, päähän, joka on seuraavana kruununperimysjärjestyksessä ja paljon Charlesia suositumpi. 

Spekuloijien keskuudessa on heitetty ilmoille jopa sellainen ajatus, että Charles luopuisi kruunusta, osittain johtuen korkeasta iästään. Tämä kuitenkin vaikuttaa varsin epätodennäköiseltä, mikäli on uskominen Charlesin puolisoa herttuatar Camillaa, 73.

Hiljattain herttuapari nimittäin edusti Bristolissa kiittääkseen jakelukeskuksen henkilökuntaa heidän työstään koronaviruspandemian aikana. Tilaisuudessa Charles ja Camilla keskustelivat Hello!-lehden mukaan varaston 74-vuotiaan kuljettajan Richard Sigwardin kanssa, joka on työskennellyt supermarketketju ASDALLE 17 vuotta, eikä hänellä ole aikomustakaan jäädä eläkkeelle.  Camillan kerrotaan yhtyneen Sigwardin ajatusmaailmaan. 

– Herttuatar sanoi minulle, että hän on todellakin samaa mieltä, että mikäli ihmiset pystyvät tekemään töitä ja tekevät sitä mielellään, heidän pitäisi jatkaa sitä. Hän sanoi, että hän itse kieltäytyy jäämästä eläkkeelle. Prinssi oli samaa mieltä, Sigward kertoi lehdelle. 

Näin ollen voidaan olettaa, ettei Charlesilla ole aikomustakaan jäädä eläkkeelle tai luopua kruunustaan Williamille. Charles on ottanut vuosien saatossa hoitaakseen runsaasti äitinsä Elisabetin velvollisuuksia ja tehtäviä. Prinssillä arvellaan olevan runsaasti suunnitelmia sen suhteen, mitä hän aikoo tehdä tullessaan kuninkaaksi. Charlesin muun muassa epäillään aikovan supistaa kuningashuonetta niin, että vain kuninkaallisen ydinperheen jäsenet olisivat osa varsinaista brittihovia. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja