Henri Kontisella selkeä resepti Australian avointen välierään: "Täytyy tehdä heidän olonsa epämukavaksi"

Henri Kontinen ja John Peers etenivät tenniksen Australian avointen nelinpelin välieriin voittamalla Iso-Britannian Jamie Murrayn ja Brasilian Bruno Soaresin erin 6-3, 6-4. 

Kontisen ja australialaisen Peersin urakka tenniksen Australian avointen miesten nelinpelissä on sujunut vahvassa myötätuulessa. Kaksikko pelasi vakuuttavan puolivälierän, eikä menettänyt syöttöään kertaakaan kolmanneksi sijoitettua kaksikkoa vastaan.

–  Saimme loistavan alun ja mursimme heidän ensimmäisen syöttönsä. Siitä on aina kiva jatkaa eteenpäin. Tämä oli meiltä kokonaisuudessaan hyvä paketti, Kontinen sanoi.

Kontinen ja Peers kohtaavat torstaiaamuna Suomen aikaa pelattavassa välierässä Argentiinan Leonardo Mayerin ja Portugalin Joao Sousan. Mayer ja Sousa on sijoittamaton pari, kun Kontinen ja Peers on sijoitettu 12:nneksi.

–  Välierissä tulee vastaan pari, joka pelaa täysin erilaista tennistä kuin Murray ja Soares. Mayer ja Sousa ovat pääasiassa kaksinpelaajia. He pelaavat myös aika paljon nelinpeliä, mutta pääkeskittyminen on kaksinpeleissä. He pelaavat nelinpeliä kaksinpelityylillä, Kontinen sanoi.

Suomalaistähdellä on selkeä reseptin välierään. 

–  Meidän täytyy syöttää hyvin ja tehdä heidän olonsa epämukavaksi. Kontinen toteaa.

Kontinen on tyytyväinen tähänastiseen turnaukseen, mutta nälkä ei ole vielä tyydytetty.

–  Olemme pelanneet jo aiemmissa peleissämme hyvin. Australian avoimet on yksi isoimmista tennistapahtumista, joten on tietysti hienoa olla näin pitkällä. Turnauksen lopussa ei kuitenkaan tee valtavaa eroa, onko hävinnyt välierissä vai ensimmäisellä kierroksella, sillä tavoittelemme aina ykkössijaa, Kontinen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat