Helpotus "miljoonien miesten" ongelmaan – yritys kehitti maailman pienimmän kondomin

Brittiyritys kyllästyi liian suuriin pieniin kondomeihin ja kehitti oman kondomimallin, joka on oikeasti pieni, kertovat muun muassa LADbible sekä Mail Online.

Mitä suomalaiset ostavat seksikaupoista? Ota selvää katsomalla yllä oleva video!

Kondomeita valmistava TheyFit uskoo, että marketeista löytyvät, pienille peniksille tarkoitetut kondomit eivät todellisuudessa ole juurikaan tavallista pienempiä. Siksi yritys on ryhtynyt valmistamaan maailman pienimmiksi tituleerattuja kondomeita.

– Tuntuuko sinusta, että kondomit ovat liian pitkiä? Luistavatko ne paikaltaan tai jopa tippuvat kesken käytön? Tämä on erittäin yleinen ongelma, TheyFit sanoo sivuillaan.

Yritys kertoo huomanneensa tutkimustyössään että miljoonat miehet etsivät internetistä päivittäin tietoa pienistä kondomeista.

Pienet penikset vihdoin huomioitu

TheyFitin mukaan kondomi on tavallisesti noin 18 senttimetriä pitkä ja 3,3 senttiä leveitä. Pienille peniksille tarkoitetut kondomit eivät juurikaan tästä pienene, sillä TheyFitin mukaan ne ovat tavallisesti vain parikymmentä milliä normaalia lyhyempiä, noin 17,7-senttisiä.

Siksi TheyFit kuvaannollisesti leikkasi normikondomin kokoa. Uusi "maailman pienin" kondomimalli on 12,5 senttimetriä pitkä ja 4,5 senttimetriä leveä.

Sopivan kokoisen kondomin käyttäminen on tärkeää muistakin kuin mukavuussyistä. Liian pienen kondomin käyttö lisää riskiä ei-toivottuun raskauteen sekä sukupuolitauteihin.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja