Helmi-Leena Nummelan ja Roope Salmisen esikoisen laskettu aika lähestyy – tuleva äiti julkaisi paljonpuhuvan kuvan raskausmahastaan

Roope Salmisen ja Helmi-Leena Nummelan esikoinen syntyy pian. Nummela jakoi somessa kuvan vauvamahastaan. 

Näyttelijä ja muusikko Roope Salminen ja näyttelijä Helmi-Leena Nummela elävät jännittäviä aikoja, sillä pariskunnan esikoisen on määrä syntyä piakkoin. 

Nummela julkaisi Instagramin Stories-osiossa kuvan kasvaneesta vauvamahastaan tekstillä "Mul on massakausi".

Putous-juontaja Roope Salminen kertoi MTV Uutisten haastattelussa maaliskuun alussa odottavansa esikoisensa syntymää erittäin suurella innolla.

– Se on ihan kohta. 

Näyttelijä ottaa tulevan isyyden vastaan rauhallisin mielin. Hän kertoo katsovansa asiaa muun muassa oman perheensä ja sisaruksiensa kautta.

Salminen pohtii sitä, kuinka esimerkiksi hänen neljä nuorempaa sisarustaan ovat kaikki hyvin erilaisia persoonia, vaikka he ovat kaikki saaneet saman kasvatuksen samoilta vanhemmilta, samoissa olosuhteissa. 

– Se vie vähän paineita multa pois siinä, että ymmärrän oman rajallisuuteni: en pysty vaikuttamaan loputtomasti siihen, millainen tyyppi sieltä tulee. Hän kasvaa sitten millaiseksi kasvaa. Ainut mitä pystyn tekemään, on tarjota mahdollisimman hyvät lähtökohdat, puitteet ja korkean moraalin. Ja toivottavasti tulee hyvä tyyppi, Salminen totesi. 

Lue myös:

    Uusimmat