Helmarit-tähti Linda Sällströmin, 32, mieleen juolahti jo lopettaminen – taustalla karut vastoinkäymiset: "Vedettiin matto alta"

12:51
Video: Tulosruudun viikon vieraana Helmareiden tähti Linda Sällström

Linda Sällström, 32, on Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen merkittävä kulmakivi. Sällström iski helmikuussa osuman, jonka myötä Helmarit varmisti paikkansa kesän 2022 EM-kisoista. Tulosruudun viikon vieras -haastattelussa Sällström myöntää, että hän ehti miettiä jo lopettamista synkän jakson keskellä.

– Koin kolme eturistisidevammaa kolmen vuoden sisään, mikä tarkoitti sitä, ettei tullut kolmeen vuoteen hirveästi jalkapalloa pelattua, Sällström muistelee.

Nämä vuodet olivat 2012–14. Varsinkin viimeisin takaisku pisti hyökkääjän koville.

– Heti kun pääsi takaisin pelikentille, vedettiin matto alta. Silloin kun polvi hajosi kolmannen kerran, oli aika epätodellinen ja epätoivoton fiilis. Mietin, että tuleeko tästä futiksesta yhtään mitään.

– Koko ajan vain polvet hajoilevat, Sällström avaa tuolloisia tuntemuksia.

Nyt tilanne on täysin toinen. Terveyshuolet ovat takana päin ja jalkapalloarki luistaa ranskalaisen Paris FC:n riveissä.

Sällströmin Viikon vieras -haastattelu näkyy jutun yläreunan videolta. Antero Mertarannan tekemässä haastattelussa Sällström puhuu niin Huuhkajista, elämästä Pariisissa kuin myös pelaajauran jälkeisistä suunnitelmista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja