Fanit buuasivat Huuhkajille – Lukas Hradeckylta herui ymmärrystä harvinaiselle reaktiolle: "Emme ansainneet tuota tukea"

Huuhkajat-kapteeni Lukas Hradecky suomi omiaan - "Sössittiin itse tämä homma" 3:16
Näin Huuhkajat-kapteeni Lukas Hradecky kommentoi suomalaisfanien vihellyskonserttia.

Huuhkajien kannattajapääty Pohjoiskaarre osoitti hävityn Kazakstan-ottelun jälkeen mieltään Suomelle vihellyskonsertin muodossa.

Suomen haaveet suorasta EM-kisapaikasta murenivat lokakuun karsintaikkunan aikana karulla tavalla, kun se hävisi tärkeät karsintaottelut Slovenialle ja Kazakstanille.

Tiistaina Olympiastadionilla Huuhkajat näytti pitävän vielä pienestä oljenkorrestaan kiinni, kun se marssi tauolle 1-0-johdossa. Toisella puoliajalla Suomi kuitenkin romahti täysin ja Kazakstan tuli ensin rinnalle ja loppuhetkillä vielä ohi.

Huuhkajien otteita oli koleana lokakuun arki-iltanakin saapunut katsomaan yli 30 000 silmäparia. Fanien kannustus oli ottelun aikana paikoin jopa päätähuimaavan komeaa ja fanit kannustivat omiaan päätösvihellykseen saakka.

Sitten nähtiin jotain harvinaista. Läpi karsintojen vahvasti Huuhkajien takana seissyt Suomen kannattajapääty Pohjoiskaarre kertoi äänekkäästi mielipiteensä Huuhkajien peliesityksistä vihellyskonsertin muodossa.

Huuhkajien kapteeni Lukas Hradecky suhtautui fanien kovaan reaktioon tyynesti.

– En muista milloin olisimme hävinneet kaksi peliä samassa ikkunassa. Ei ansaittu tuota tukea, mikä tuolla oli ja totta kai jokainen saa näyttää, mitä mieltä on meidän pelistämme, Hradecky totesi viitaten ottelussa nähtyyn kannustukseen.

Hradecky myöntää, että Huuhkajilla on nyt peiliin katsomisen paikka.

– Tätä pitää nyt itsekriittisesti analysoida. On tosi paljon parannettavaa. Ei tuolla pelillä mennä kisoihin – oli vastustaja, mikä tahansa. Monen asian pitää parantua.

Lue myös:

    Uusimmat