Hellyttävyyden huippu – prinssi William oli aikoinaan niin haltioissaan pikkuveljestään, että oli tukahduttaa tämän suloisilla rakkaudenosoituksilla

1:36
Seuraako prinssi Harry prinsessa Dianan jalanjälkiä?

Prinssi William oli kertoman mukaan aivan ihastuksissaan, kun hänen pikkuveljensä prinssi Harry syntyi.

Viime vuosien aikana on brittihovista on kantautunut runsaasti huhuja ja spekulaatiota, joiden mukaan prinssi Williamin ja prinssi Harryn välit olisivat viilentyneet merkittävästi, ja että veljekset olisivat olleet jopa välirikon partaalla. 

Aiemmin prinssiveljekset olivat tiettävästi varsin läheisiä. Jo siitä lähtien, kun Harry syntyi vuonna 1984, on Williamin kerrottu olleen täysin haltioissaan ihanasta pikkuveljestään. 

Kuninkaalliskirjailija Robert Laceyn kirjassa Battle of Brothers kerrotaan, että kun William tuotiin sairaalaan katsomaan vastasyntynyttä veljeään sekä äitiään prinsessa Dianaa, oli tuolloin  2-vuotias William rynnännyt antamaan pusun Harryn otsalle ja oli tämän jälkeen saanut pidellä vauvaa sylissään sängyllä istuessaan. 

– Kun perhe palasi Kensingtonin palatsiin, William johti vauvan esittelyä henkilökunnalle portaiden alapäässä, hukuttaen pikkuveljensä suukkoihin – vaikka hän yritti myös puskea uutta tulokasta päällään, kirjassa kerrotaan. 

– Vuosien ajan maailma sai ihastella Williamin rakastavan omistushaluista tapaa esitellä pikkuveljeään ylpeydellä, melkein kuten lempileluaan. 

William ja Harry olivat toisilleen suuri tuki vuosien ajan – varsinkin vuonna 1997, kun heidän äitinsä prinsessa Diana menehtyi auto-onnettomuudessa. Prinssit ovat olleet kumpikin toistensa bestmaneja häissään. 

Veljesten välien on kerrottu alkaneen huonontua silloin, kun Harry alkoi seurustella nykyisen puolisonsa herttuatar Meghanin kanssa. Lähteiden mukaan William olisi esittänyt Harrylle epäilyksensä sen suhteen, että hänen pikkuveljensä oli kiirehtimässä suhteessaan Meghanin kanssa, ja kehottanut tätä ottamaan aikansa tutustuakseen tähän kunnolla. Harryn on kerrottu loukkaantuneen syvästi Williamin suhtautumisesta asiaan. 

Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisesta elämästä ja muuttivat Pohjois-Amerikkaan vuonna 2019. Vuoden 2021 maaliskuussa Harry avautui vaimonsa kanssa kuninkaallisuudesta juontaja-toimittaja Oprah Winfreylle ja totesi tuolloin muun muassa, että hän ja William ovat "ehdottomasti eri poluilla". 

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja