Helena Ahti-Hallberg valmentaa omaa poikaansa Emil Hallbergia – ex-Salkkarit-tähti kertoo, millaista on olla äidin valmennuksessa

Nähdäänkö ex-Salkkarit-tähti Emil Hallberg joskus TTK:ssa tähtiopettajana - mieheltä paljon puhuva vastaus 3:52
Nähdäänkö ex-Salkkarit-tähti Emil Hallberg joskus TTK:ssa tähtiopettajana - mieheltä paljon puhuva vastaus

Emil Hallberg on keskittynyt Salkkarit-uran jälkeen kilpatanssiin.

Näyttelijä ja tanssija Emil Hallberg oli mukana Salkkareissa vuosia, mutta hän jätti lopulliset jäähyväiset suosikkisarjalle pari vuotta sitten. Pitkän Salkkarit-pestin jälkeen mies on ollut kesäteatterissa ja tehnyt revyytä sekä tietenkin tanssinut ja opettanut tanssia.

– Olin Salkkareissa tosi pitkään, mutta aina tiedostin sen, että tämä ei ole ikuista ja haluan nimenomaan kilpatanssia. Sitä olen nyt tehnyt, Hallberg kertoi Ruoholahden Greenfit kuntosalin avajaisissa.

Hallbergilla on tulossa ensin harjoituskilpailut ennen suurempia koitoksia.

– Loppusyksystä ja talvella on GP-kilpailuja ja sen jälkeen ulkomaille.

Hallbergin yksi valmentajista on oma äiti Helena Ahti-Hallberg, joka on suurelle kansalle tuttu Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelman tuomarina. Hallbergin mukaan ei ole ongelmaa, että valmentajana toimii oma äiti.

– Mikä on tärkeää muistaa on se, että pystyy hyppäämään oppilaan ja opettajan rooliin. Se on isoin asia siinä. Haaste on siinä, että pysyy niissä rooleissa. Kun olin teini, oli vaikeampi pysyä siinä roolissa välillä.

Hallberg pyrkii itse katsomaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman jokaisen lähetyksen. Välillä myös Ahti-Hallberg on saanut kuulla pojaltaan palautetta tuomaroinneista.

– Ennen annoin vähän enemmän kommenttia, mutta en oikein jaksa enää edes kommentoida. Hän sanoo, mitä sanoo. Tanssi on mielipidelaji, niin jos joku on jotain mieltä, sitten on sitä mieltä.

Nähdäänkö ex-Salkkarit-tähti Emil Hallberg joskus TTK:ssa tähtiopettajana - mieheltä paljon puhuva vastaus

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset alkaavat su 4.9. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat