Helena Ahti-Hallberg paljastaa – on saanut yllättävää vihiä tulevasta TTK-kaudesta: "Olen vähän kuullut huhuja"

Taas tanssitaan! TTK-tunnelmissa Helena Ahti-Hallberg ja Waltteri Torikka 8:52
Mikä jäi erityisesti mieleen edelliseltä TTK-kaudelta? Waltteri Torikka ja Helena Ahti-Hallberg kertovat videolla

Waltteri Torikka ja Helena Ahti-Hallberg odottavat kumpikin omin tavoin tulevan Tanssii Tähtien Kanssa -kauden alkua.

Tanssii Tähtien Kanssa palaa jälleen uusin jaksoin sekä uusin tanssiparein. Uutisaamun sohvilla vierailleet tuomari Helena Ahti-Hallberg sekä edellisellä kaudella mukana ollut oopperalaulaja Waltteri Torikka kertoivat, että viimeinen viikko ennen suoria lähetyksiä on pareille erityisen jännittävä, mutta tanssijat pyrkivät myös tsemppaaman toisiaan mahdollisimman hyvin. 

– Olen vähän kuullut huhuja, että siellä on kuulemma erittäin tasainen taso, ja erittäin korkea taso. Mielenkiinnolla odotan, että sitten viikon päästä pääsee näkemään, mitä he ovat saaneet aikaiseksi sen neljän viikon aikana, Ahti-Hallberg vihjasi. 

Torikka kertoi käyneensä kahden tämän kauden kilpailijan kanssa keskustelua siitä, millainen taipale ohjelma todellisuudessa onkaan. Oopperalaulajan mukaan hän on pyrkinyt antamaan tanssikokelaille rohkaisevia neuvoja. Edellisellä kaudella Torikka ylsi opetajansa Kia Lehmuskosken kanssa finaaliin asti ja pari sijoittui kolmanneksi.

Omaksi lempitanssilajikseen Torikka nimeää rumban, ja Ahti-Hallberg komppaa vierestä olevansa samoilla linjoilla. 

– Löysin tavallaan (sen kautta) uuden ilmaisutavan kehostani, mitä en koskaan ollut kuvitellut, että uskaltaisin näyttää. Se oli se tanssi, missä opin hengittämään, Torikka muistelee. 

– Se oli aivan ihanaa, laulaja huokaisee. 

Yllä olevalla videolla Waltteri Torikka ja Helena Ahti-Hallberg kertovat, millaisia sattumuksia edellisellä Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella kävi.

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset alkaavat su 4.9. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat